Оновлення продуктів для губ : блиски помади і бальзам
Коли хочеться змін, я, як нормальна жінка іду за новими помадами🤣 Подивимось, що обрала?
Помітила, що у завалі кінця року зовсім не було сил фарбувати очі - а виглядати яскравіше ніж міль, хотілось. Тому спонтанно, у переддень нового року затарилась новими помадами і блисками. Марки мені непритаманні, але хотілось купити кілька засобів замість однієї люксової помади.
Мої улюблені відтінки - холодні ягідні. Вони витягують білизну зубів, роблять мої очі більш виразними, а обличчя м'якшим. Дивимось, що обрала?
Вибір номер один - невідомо мені корейська марка Rom&nd Glasting Color Gloss та продукт Rom&nd Glasting Color Gloss у відтінку 04 Grapy way. З корейською косметикою мені не надто щастить, але я вперто продовжую купувати.
Блиск, на щастя, виявся адекватним - гарний глянець, мінімальні блискітки. Що мені не подобається - так це яскравий ягідний запах який я чую з губ ще десь півдгодини. Догляд - як від рідкого блиску, губи м'які поки носите його. Відтінки у лінійці досить теплі, тому не впевнена що купуватиму ще.
Мій Grapy way носиться до години часу і потихеньку вбирається і блякне на губах (але я зазвичай активно говорю).
Наступний продукт від Inglot - я не була впевнена чи цей бренд взагалі ще існує) Але зацікавили ідтінки і вуаля + 2 продукти. Спойлер, не найкращі 😆
Inglot Sleeks Lip Gloss Cream у відтінку Сream 110. До речі, свотч на сайті дуже правдивий 👌🏻 Але на мою думку, це радше рідка помада, а не блиск для губ. Суупер пігментований і густий продукт. Але якщо такі любите - то за ці гроші це знахідка. Супер широка палітра, і гарний догляд (мабуть через текстуру). Сходить повільно, запах має легкий цукерковий. Класний продукт, але не надто глянцевий (а я хочу об'єму на губах).
Третій продукт супер класним здався при затесті на руці, а ось поведінка на губах дуже відрізняється.
Inglot Slim Gel Lipstick у відтінку 80 - дуже пігментована гелева помада.
Продукт має трішки глянцю, легкий косметичний запах але досить важко тягнеться по губах. Розхід від цього мінімальний, але разом з потужною піщментацією - дає такий ефект занадто густо нафарбованих губ. Тому наношу трішки зі стіку і розношу пальцем або пензлем. Так, це напряжне нанесення - але воно тонше і природніше.
Гарно моделює губи за рахунок кількості пігменту та пластичнох текстури 👌🏻
Найпотрібніший продукт зі всіх - заживлюючий бальзам для губ Eucerin Lip Repair. Густий прозорий гель з маслами та пантенолом за ніч відновлює мої губи після холоду і експериентів з косметикою. Сподобався, на зису дже допомагає моїй супер сухій шкірі!
Помада Inglot на губах
Помада Inglot на губах
Блиск Rom&nd
Блиск Rom&nd на губах зразу після нанесення - зацініть глянець 🤩
Чи маєте щось з посту? Як вам?
І ще діліться улюбленими зимовими блисками і помадами - відчуваю, що мій інтерес до новенького ще не втішений повністю 😀
Коментарі (0)