А у вас була зубна паста зі смаком кориці?
Marvis Cinnamon Mint 🥐
Днями я вже розповідала про одну з паст з мого тревел набору від італійського 🇮🇹 бренду Marave https://club.makeup.com.ua/post/63093/
Сьогодні про зубну паста з ксилітолом "Кориця і М'ята" Marvis Cinnamon Mint, її унікальна формула, збагачена фосфором, корицею і свіжою м'ятою, містить комплекс активних інгредієнтів, завдяки яким вона ефективно очищає зуби від нальоту, забезпечує надійний захист емалі, мінералізує тканини, впливає благотворно на ясна і дарує подиху свіжість.
Завдяки спеціальній кремоподібній консистенції з дрібними абразивними часточками, паста делікатно усуває наліт і полірує емаль, не травмуючи її.
Упаковка: Паста знаходиться в зручній вінтажній тубі з яскравим привабливим дизайном, що виготовлена з екологічно чистого алюмінію, що розкладається. Обʼєм 85ml
В мене тревел розмір 25ml, такий формат дуже зручно брати у подорож ✈️, або на пробу.
Зовнішній вигляд: Густа, білого кольору
Смак: У мене вже раніше була така паста у великому розмірі, тож я знала що від неї чекати. Паста має легкий смак кориці, м'ята особливо не відчувається. Паста досить делікатна, не пече, не дратує. Якщо ви любитель дуже сильної ментолової свіжості, це не про цю пасту. Мені подобається її смак, із задоволенням через час ще повторю.
Використання: Пасти цього бренду, включаючи цю, не викликаю чутливості зубів ні в кого з моєї родини 🧑🧑🧒. Очищає добре, нальоту не залишається, дарує свіжость. Щодо відбілювання емалі не скажу, тому що я рідко п'ю каву і не курю, плюс регулярно роблю чистку зубів у стоматолога Але від будь-якої зубної пасти кісткова тканина ваших зубів 🦷не відбілиться, вони не стануть світлішими ніж є від природи, відбілювання відбувається у вигляді того, що паста просто прибере темний наліт на ваших зубах від 🚬сигарет, кави/чаю ☕️.
Я задоволена пастами цього бренду, мені подобається різноманітність їх смаків, із задоволенням вже багато років купую, чергуючи з іншими 😉
Коментарі (0)