Винник Катерина

SOS для швидкого маскування відросших коренів до фарбування.

SOS для швидкого маскування відросших коренів до фарбування.

Тонувальний спрей Syoss Root Retoucher У мене загалом вже роки 4. Це Другий флакон.

Раніше відносно часто користувалась, бо "ходила в люди" набагато більше, аніж зараз. Та і відношення до фарбування на сьогодні теж змінила.

але повернімось до продукту.

Спрей призначений для тонування коренів та сивини.

в мене прям 2 в одному))

Флакон має об'єм 120 мл і розрахований на 40 використовувань. як на мене така обіцянка дуже перебільшена. Це за умови, якщо використовувати лише на проділ та ближні 2-3 прядки (як зараз я це роблю); якщо ж у вас коротка стрижка , і вам треба повністю потиличну та скроневі частини тонувати - ні, тоді точно не вистачить і на 20 використань.

Розпилювач флакончика має носик , що зручніше, ніж просто розпилювач як у лаків чи дезодорантів, адже з таким концентратором менше фарби буде на пальцях.

наносити фарбу слід не дуже далеко від волосся (в інструкції радять 10 см), адже , по-перше, так розпилення буде на потрібній ділянці, по-друге, фарба не потрапить на навколишні предмети (але все ж краще перестрахуватися і накинути на плечі рушник, бо ляпнутиможе несподівано).

запах - звичайний. Як у лаків для волосся.

SOS для швидкого маскування відросших коренів до фарбування.

На першому фото можна побачити мій стан волосся (відросло достатньо, і сивини теж).

колір, яким фарбуюсь - Color Touch plus у відтінку 66.07 від Wella Professionals. для тонування обрала спрей під номером 4.

здається, з фарбою вони співпали.

На другому фото - після спрею. Наносила на 3 повздовжні лініі (проділ та по одній справа та зліва) і трохи на маківці 2 лініі поперек проділу.

для дуже прискіпливих - так, не все ідеально зафарбовано, але хоча б в очі не кидаються срібні нитки))) якщо чесно, я по-перше на таку довжину відрослого волосся використовую. Зазвичай то було до 1 см.

Спрей ще має як додатковий ефект - надання об'єму. Це плюс.

і він ще створює "ефект густоти" - коли фарба потрапляє на шкіру голови, то здається, ніби волосся більше, ніж є насправді.

Мені також дещо віддалено схоже на використання сухого шампуню.

одразу після використання спрей нещадно фарбує руки, гребінці і все, що торкається волосся. З часом він Все одно замазує руки, але не з такою інтенсивністю.

Позитивні моменти:

  • Зафарбовує сивину
  • розпилення концентроване
  • надає об'єм
  • віддалено нагадує сухий шампунь

Негативне:

  • фарбує все інше також (руки, гребінець, раковину)
  • На довге відросле волосся не дуже функціонально