Nastina

Лосьйон з крутим шиммером від AVON, огляд!

Кожної зими Ейвон радує нас дуже ароматними лосьйонами для тіла з шимером, тож і цей рік не став винятком. Сьогодні мова йтиме про лосьйон для тіла з шиммером і ароматом ванілі. Оформлення тюбику - надзвичайне, яскраве, естетичне з квітковим принтом.

В мене кілька років тому був схожий їхній лосьйон, але з екстрактом смородини і кориці. Як на мене, то формулу вони не змінили.

Не надто мокрий, з кремовою текстурою двох кольорів, добре вбирається, має яскравий, але дрібний шиммер, який добре видно і ввечері, і вдень. Він рівномірно розподіляється шкірою і надає доглянутого та більш святкового вигляду. В принципі цей лосьйон можна використовувати кожен день, ефекту гриму точно не буде, а от гарне золотисте сяяння від блискіток можу гарантувати! Шкода, що камера не передає в повній мірі сяяння продуктів🤷, але нижче всеж вийшло зловити блискітки✨

Легкий мінус - це те, що і руки після нанесення залишаються у блискітках, доведеться мити руки. Або ходити з дещо "позолоченими" руками😉

Запах трохи хімозний пробивається, але ваніль все одно перемагає. Користуюся ввечері, лосьйон добре зволожує шкіру, надає їй приємного запаху і легкого сяйва💛

Дуже доречно, що я його отримала саме в новорічні свята, якраз тестувала блискучий продукт у святковій атмосфері ✨

10/10

Раджу спробувати цей з ваніллю, чи ягідний лосьйон, теж дуже класний і аромат, і ефект💗. Тим паче, що попереду літо, і сонечко буде вигідно відбиватися від сяючих частинок ✨

19 січня, 2025
Nastina
19 січня, 2025