Anastasia

#smilemakeupclub

#smilemakeupclub

Це був далекий, 2012 рік, літо, і вже тоді я обожнювала годинами розглядувати журнали avon, модних дівчат в соціальній мережі вконтакті.
Тут настає час їхали до табору, мама мені дає косметичку таку гарну, атласну, помаранчеву, як у всіх модниць того часу - моїй радості не було меж! І збираючись, я вирішую в косметичку скласти абсолютно все найкраще з косметики, що було вдома, окрім яскраво-червоної помади, туди потрапив мамин тональний, яким вона не користувалась, бо він був затемний, для дуже смуглявої шкіри. Я світлошкіра блондинка, щоб ви розуміли.
Ну, з горем наполовину зібралась, їдемо в потязі, все ок, поводжу себе як модниця, принцеса😂😂 І тут настає ранок....


😂
Як істинна модниця я показово беру свою косметичку, зубну щітку, рушник, і йду до вбиральні в потязі. Там проводжу вранішні процедури, і звичайно ж дістаю з косметички той, злощасний тональний, що темніше на тонів 5, щедро мащу ним обличчя та губи, як це було модно, в той час, підкрашую губи червоною помадою та вії тушшю і почуваючи себе королевою прямую до свого місця. Коли я йшла по вагону і всі люди озирались, я думала оце дааа, дійсно королева, всі це помітили.
І тільки після того, як пройшло багато років, до мене дійшло, чому на мене всі озирались 😂😂