SomovaFM

8 секунд для ідеального волосся, не замало?

8 секунд для ідеального волосся, не замало?

Багато разів бачила ці чудо маски у ТікТоці, потім відгуки у цій спільноті все ж таки змусили й мене їх придбати. Узяла відразу два пробники.
Ясна річ, що 8 сек для отримання ефекту від маски буде замало і це тільки маркетинговий хід , тому будемо робити все по інструкції.

Маленький тюбик, у якого всередині рідина має легкий кислий аромат, мені чогось відразу асоціація з лимонною цукеркою рошен. Рідину треба розмішувати з водою, після чого субстанція стає білою та густою кремоподібною. Після цього аромат стає ментолово-солодким.
Наноситься на волосся добре, розмащую по всій довжині волосся. Тюбик навіть можна було б розділити на два рази, на мою довжину. За'язала пучок і чекала десь 3-5хв. Змивала теплою водою довго, щоб вимити усю маску.
Після неї волосся гладке, не обтяжене, проте й обіцяного вау-ефекту не було. Точніше не було великої різниці між нанесенням олійок моїх після миття, як я роблю за звичай та цією маскою. Можливо ефект має бути накопичувальним, щоб вона живила волосся та у подальшому були помітні зміни.

Такий самий тюбик, як в першому випадку. Рідина всередині ледь блакитного кольору з ароматом солодко-м'ятної жуйки. Так само змішую з водою, аромат стає ще більш вираженим, а консистенція перетворюється у білу кремоподібну. Наношу на волосся та тримаю пучок 5 хв. Змивала її довше за попередню, вона якась не щоб б жирна, але навіть на руках відчувається після миття. Волосся пахне дуже сильно протягом дня, в якийсь момент мені стало навіть не дуже добре від цього аромату.
Волосся маска не склеює, проте трохи обтяжує, ніби кожна волосина одягнула на себе захисний прозорий силікон. А маска має додавати об'єм волоссю, але його не було.