Тіні PROVG, або не економна економія
Огляд матових, сатинових та масляних тіней бренду PROVG
Розпочну з бази, так би мовити — основи, матових коричнево-бежевих тіней. В мене 5 відтінків і 3 з них, як видно на фото, перетворились з пресованих пігментів в розсипчасті. Пробачити дану підлість я можу лише 031 відтінку. Він розкришився лише після того як в тінях стало видно дно рефіла.
- 017 — світлий персиковий відтінок, абсолютно не проблемний, підходить для вирівнювання кольору на все повіко, ідеальний для щодених швидких макіяжів
- 031 — теплий рижий відтінок "привіт Кайлі Дженер", використовую для побудови форми
- 052 — брат 031 за метою використання, також теплий, але без помітної рижини. В порівнянні з іншими має гіршу стійкість
- 091 — насичений коричневий, на мою думку з червоним підтоном пігменту. Хороший, але в активних макіяжах може залипнути і не розтушовуватись в випадковому місці
- 040 — просто чорний колір, на підложку лягає щільно, активно ним не користуюсь. За текстурою сухіший ніж інші
Випадкові кольори сатинів
Не знаю яка була моя мотивація при виборі кольорів, але в комплект до коричневих потрапили зелений і рожевий сатини.
- 010 — зелений з золотим блиском, схожий на жучка на сонці))
- 093 — рожевий, напевно, з рожевими блискітками, бо інших я там не бачу
Обидва +- ок, але сильно розтушовувати їх не варто, тому що блискітки зникають, а брудний колір основи з'являється.
Масляні тіні, або загадка вибору кольорів частина друга
- GL12 — виноградний колір, за рахунок світлих блискіток виглядає "вологим"
- GL08 — класична бронза
Обидва мені симпатичні, мінусів я в них не знаходжу. Текстура дійсно масляна, м'яка.
Як я використовую дані багатства
Найчастіша комбінація для мене це 017 + 031 або 052. Легко, швидко, майже не можливо налажати, нанести можна хоч пальцями.
З 091 будую більш видовжену форму, туди ж додаю золоті тіні мейбелін, бо можу собі дозволити, і якщо нікуди не збираюсь виходити малюю стрілку, бо зазвичай бажання її намалювати завершується на першому оці.
За загальними враженнями для мене вище перераховані продукти на 4 з 5. Мінус один за те що розсипаються. Зекономити на них точно не вийде, але якщо вам потрібні 3 відтінки на кожен день, можна придбати, я свої використувую вже кілька років і на стільки ж вистачить.
P.S. Яскраві відтінки цих же тіней гірші по якості і пігментації, тому обираючи відтінок ви ще й граєте в азартну гру
Коментарі (0)