MAKEUP Club

ВСІ ВІДПОВІДІ — ТУТ

ВСІ ВІДПОВІДІ — ТУТ
  • Як стати beauty-експерткою у MAKEUP Club?

Створи профіль та розповідай про свої beauty-знахідки та експерименти. Це може бути історія про пошук потрібного засобу, лосьйону чи крему (можна навіть без хепі-ендів), а може бути туторіал, як зробити незабутній мейк або зачіску.

  • Looks та допис: у чому різниця?

Looks не про текст. Looks про фото чи відео того, що ти хочеш показати іншим: твої улюблені креми, парфуми, тональний, або ж текстури, кольори та те, як виглядає хайлайтер на твоєму обличчі. Як ти малюєш ідеальні стрілки або робиш зачіску на вечір. Будь-що з твоєї beauty-полички та beauty-рутини у фото або відео. Одне чи декілька — жодних обмежень.

Якщо є настрій писати — створюй допис. Тут ти можеш поділитися своїми враженнями від косметики, обговорювати процедури та будь-які теми по догляду за собою. Також з фото та відео, але більше простору для тексту.

  • А чи є вимоги до постів та фото у спільноті?

Так, але їх не багато. По-перше, всі фото та відео мають бути твоїми. Бо саме твій особистий досвід корисний іншим. Фото, які будуть ілюструвати пост і looks, можуть бути горизонтальними або вертикальними. Загалом ти можеш опублікувати до 10 фото та 10 відео в одному пості.

По-друге, текстову частину посту можна поділити на фрагменти. Кількість фрагментів необмежена, щоб ти та інші дівчата знаходили у нашій спільноті розгорнуті відповіді на свої запитання.

P.S. Пам’ятай, що ми тут нікого не засуджуємо, не ображаємо, не принижуємо. Натомість ми можемо обговорювати разом нові ритуали, процедури та засоби, надихати одна одну, розмовляти щиро та чесно. Коментарі, які будуть ображати інших — ми видаляємо.

  • Чому я не можу опублікувати свій пост?

Перевір вимоги до контенту. Пам’ятай, що ти можеш завантажити до 10 фото та 10 відео. Розмір фото до 20 Мб і відео - до 200 Мб.

Якщо у тебе ідеальний пост, який відповідає всім вимогам, але щось не працює — зв’яжись із нами . Обіцяємо, що ми зробимо все, щоб інші підписниці побачили твій пост якнайшвидше.

  • Як змінити фото, аватар та обкладинку профілю?

Будь-які зміни — це чудово, особливо, коли їх так просто зробити. Знайди у правому верхньому кутку іконку редагування профілю, завантажуй нові фото та тисни на кнопку «Зберегти».

  • Як відновити пароль?

Як добре, що ми живемо у світі, де пароль дуже просто відновити. Зробімо це разом? У правому верхньому кутку вибирай «Вхід до акаунту» >> «Забули пароль» та введи електронну адресу, яку використовувала під час реєстрації. Все! Ми вже надіслали тобі листа, який допоможе відновити пароль.

  • Що таке «Статистика» у меню та як я можу заробляти на своєму контенті?

За кожні 1000 переглядів твого посту чи look’у, на твій рахунок у MAKEUP Club нараховується 40 грн. Статистику переглядів та кошти на рахунку можна перевірити в горизонтальному меню «Статистика» club.makeup.com.ua/statistics/.

Коли на твоєму рахунку буде 1000 грн чи більше, ти зможеш переказати кошти на свою банківську картку. З суми будуть вирахувані податки згідно із законодавством.

  • Що робити, якщо мене ображають?

Ми блокуємо зневажливі коментарі у будь-якій формі, бо у нашій спільноті їм не місце. Якщо ж наші модератори пропустили такий пост або коментар, напиши їм на help@club.makeup.com.ua.

  • Як зв’язатися зі службою підтримки?

Ти можеш знайти відповідь на своє питання тут. Якщо ж її немає, пиши на help@club.makeup.com.ua - наші модератори готові допомагати.

  • Я представник бренду, як я можу з вами працювати?

Ми впевнені, що твій бренд — чудовий, але ми за чесність та силу справжнього досвіду у MAKEUP Club. Саме тому, всі посилання на зовнішні сайти для продажу у нас заборонені.

Для співпраці та партнерства з MAKEUP Club пиши сюди makeupclub@makeup.com.ua.

Якщо ж ти хочеш співпрацювати з командою MAKEUP, можеш написати сюди: makeup.com.ua/ua/cooperation/.

  • Я представник салону, як я можу з вами працювати?

Реклама та посилання на інші сайти у нашій спільноті заборонені, але ми дуууже раді beauty та care експертам у MAKEUP Club. Ти можеш тут ділитися своїми ідеями, розповідати про цікаві продукти та допомагати порадами (з твоїм досвідом, вони безцінні).

А ще, ти можеш співпрацювати з нашою редакцією у якості експерта. Для цього треба надіслати свою пропозицію на makeupclub@makeup.com.ua.

  • Хто може користуватися моїм контентом на MAKEUP Club?

Коли ти публікуєш щось у MAKEUP Club, ти надаєш MAKEUP право та ліцензію на використання цього контенту в спільноті, на сайтах бренду MAKEUP та у маркетингових проєктах бренду.

Крім того, підписники не мають права копіювати та поширювати контент, який був опублікований іншими учасниками. Це захищає твій контент.

Пам’ятай, що перш ніж ділитися ідеями у MAKEUP Club, ти маєш бути впевнена, що вони не порушують права інших авторів.

MAKEUP Club
3.5k
Підписники
0