Петрова Юлия

Jeanne Arthes Lover in Bloom - Фрезії та персики

Jeanne Arthes Lover in Bloom - Фрезії та персики

Це ніжні квітково-фруктові парфуми. Чисті, але не мильні і не пудрові. Аромат легкий і прозорий, нагадує букет квітів або той запах, який можна відчути, проходячи повз квітковий магазин. Я відчуваю фрезію та персик як найвиразніші ноти, і обидві мені дуже подобаються.

Відкривається як свіжий і цитрусово-фруктовий. Потім проступають літні квіти: солодкі, але легкі і ненав'язливі. Фрезії, троянди, конвалії. Цей аромат квітів відчувається як легкий і природній, розчинений і теплому повітрі. Нагадав мені букет ніжних персиково-рожевих фрезій, які мені подарували на мій шкільний випускний.

Якщо ви хочете, щоб вас огорнув свіжий, чистий, делікатний і реалістичний квітковий аромат без мильності та пудровини, Lover in Bloom варто спробувати. Дуже чемний, підійде для офісу, театру, лекції - не буде душити оточуючих.

Проте, будьте дуже обережні з надмірним обприскуванням. Знаючи легкий характер цього аромату після тестування, я використала 8-10 розпилювань сьогодні вранці (те, що я зазвичай роблю лише зі спреєм для тіла). Я перестала його помічати за пару годин після нанесення, і не відчувала майже нічого, навіть коли нюхала свої зап’ястя. Я думала, що його вже геть нема, і була готова оцінити його тривалість як «дуже слабку».

Однак люди навколо мене продовжували його відчувати. Ба більше, цей аромат буквально наповнював кімнату. «Кімната» — це фактично скляна кабінка без даху у великому коворкінгу. Коли я вийшла випити кави й повернулася за кілька хвилин, я відчула квітковий аромат з порогу, тільки-но відкрила двері, так, ніби всередині стояв букет фрезій і лілій. На моє щастя, колегам запах сподобався і вони мене не вигнали)) Але наступного разу я планую зменшити дозування принаймні вдвічі.

Це додаткове нагадування про те, що варто бути дуже обережними з тими легкими ароматами, які «випаровуються протягом години». Ви можете не помічати свої парфуми, але люди навколо їх відчувають до вечора.

Lover in Bloom — це ідеальний аромат для теплої погоди: пізньої весни та літа. Може бути занадто легким на холоднішу погоду, але для травня, червня і липня — саме те, що треба, щоб бути у гармонії з сезонними квітами.

Петрова Юлия
3
Підписники
0