Pilirina 💛💙

Fanola No Yellow S 1322 + 9 ICE 🎨

Fanola No Yellow S 1322 + 9 ICE 🎨
Fanola No Yellow S 1322 + 9 ICE 🎨
Fanola No Yellow S 1322 + 9 ICE 🎨
Fanola No Yellow S 1322 + 9 ICE 🎨

Дівчатка, мене запитували, якою фарбою я фарбуюся. Знайшла фото коробочки У телефоні, бо я якийсь прямо викидаломаніяк - все викидаю.

Fanola позбавляє від жовтизни, не йде у сірість, але сушить волосся. Вони не перетворюються на солому завдяки відновленню, але за блондами хочеш чи ні потрібен активний догляд. Блонди зрозуміють.

Змішую фарбу з 9% оксидантом у пропорції 1,5-2%. ❗️❗️❗️ Наношу фарбу тільки корені сухого волосся. Час витримки прописано в інструкції, приблизно 30 хвилин. Маю лайфхак для спецблонду - щоб фарба не пекла, кидаю до всього цього місива дрібку цукру. Надивилася цього у колористів на YouTube. Дивлюся на результат. Потім тоную мокре волосся на окислювачі 1.5% будь-якою фарбою 9-10 рівня. На цьому фото - Fanola No Yellow 9 ICE.

Професійних фарб у запасі завжди кілька, торгові марки різні, я просто міксую все на вагах. Добре, що колись пройшла хоч для себе курси майстра-перукаря в Академіі Шварцкопф.

Хоч тут зекономила, бо в Києві фарбування у салоні коштує як крута сумка зі Штатів.

Скажу тільки одне - я рада, що перейшла на спецблонди і злізла, нарешті, з того мелірування, бо волосся вже просто почало ламатися. Віддаю перевагу німецьким брендам, але зараз деякі італійці теж не гірше.

Наразі, Fanola No Yellow моя улюблениця. ❤️