Задорожная Анна

Огляд на туш для вій Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High, Cosmic Black

Огляд на туш для вій Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High, Cosmic Black

Отже про саму туш. По-перше, вона дійсно екстра чорна на віях, що візуально робить погляд більш виразним.

По-друге, туш дуже гарно подовжує вії навіть після одного шару нанесення. Зазвичай я полюбляю наносити декілька шарів туші для більшого об'єму, однак ця туш дозволяє дуже швидко зробити ефект екстра довгих вій.

Що не менш важливо - вона дуже стійка, взагалі не осипається, цілий день можу ходити з нею і не турбуватись, що мій макіяж зіпсувався.

До цього придбала собі туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High, Very Black (та, що у рожевому пакуванні). Можу сказати, що вона теж дуже крута, різниця між ними невелика, тому можете обирати собі ту, яка сподобалась більше. Щіточки у них однакові, дуже гнучкі та зручні (на фото порівнюю їх). Однак космічно чорна більш яскраво виглядає на віях, тому якщо ви полюбляєте створювати більш виразний погляд, то рекомендую обрати саме туш cosmic black.

Пам’ятайте, що ви гідні найкращого!🥰