👄Мої новенькі олівці для губ👄
Jovial Luxe Lip Liner у відтінку 104 Jovial Luxe у відтінку 014
- Я впевнена, що у кожної дівчини бувають такі моменти коли хочеш продукт для губ, але не знаєш який відтінок. В такі моменти я вирішую купувати щось максимально бюджетне. Бо часто ж буває придбаєш дорогий продукт, а відтінок не підійшов. В такі моменти так сумно, а коли купуєш щось дешеве не так шкода.
- Цього разу обрала 2 олівці. мене вразила їхня довжина. Вони довші чім мої попередні олівчики. Бачіла в Tik Tok, що там може бути пустота, ну побачімо згодом.
- 1- Jovial Luxe Lip Liner у відтінку 104. Я б чесно не сказала, що він нюдовий, хоча на сайті вказано, що це рожевий нюд. Олівець ну дуже м'якенький, приємно ним малювати. Швидко зточується, але на один раз вистачає. Відтінок я б сказала весняний, придає свіжості обличчю. Потішила стругачка. Дуже гарно точіть олівеці. За таку ціну комплектація та якісь просто ВАУ❤️🔥.
- 2- Jovial Luxe у відтінку 014. Він твердіший чим попередній, але теж приємно ним працювати. Одного наточування вистачає на кілька разів. Колір бронзовий. Темненький. Є блискітки, вже вони майже не видимі. Підходить для більш строгих образів, або для акценту на губах.
Звісно, не чекайте супер стійкості. Після прийому їжі пігмент з'їдається. Мені повезло, що не утворюється оцей не гарний контур.
- Лайфхак: щоб губи не виглядали сухими намажте їх бальзамом перед тим як почнете наносити макіяж. Так губки стануть м'якшими. А перед тим як наносити олівець доторкніться губами своєї руки. Це дасть змогу забрати зайвий шар бальзаму, та м'яко нанести продукт. І в результаті у вас вийдуть гарнюші, доглянуті губи. Порекомендуйте в коментарях бюджетні олівчики для губ⬇️💞
Коментарі (0)