Пекучий блиск від LP #testinmakeupclub
Огляд подарункового боксу #1
Я та людина, яке не любить блиски. Через їх липкість, через відчуття домашнього масла на губах. Але все ж таки я була налаштована позитивно в очікуванні цього блиску. Заявлено, що він зволожувальний і ніде не прописано, що це плампер.
Скляна мінімалістична упаковка - гарна. Пухнаста та м'яка щіточка в середині дуже ніжно та приємно торкається до губ. Сам блиск у відтінок 102, щось між караловим та рожевим - колір фото на сайті співпадає.
Дуже в'язкий, густий, липкий та тягучий. Загалом все, що мені не подобається. Наноситься на губи нерівномірно, треба зробити це у декілька слоїв, від чого губи будуть виглядати просто масляними. Можливо комусь це до вподоби, він дійсно наче глянцевий і в губах відображається увесь навколишній світ.
Але й це не все, через декілька хвилин після нанесення він почав пекти.
Дуже не приємне пощіпування, ніби мене їдять сотні маленьких мурашок. В описі виробником це не зазначено, тож стало неочікуваним. Навіть на етикетці вказано лише що він зволожувальний. Після змивання губи ще декілька хвилин пекли. Проте й ефекту в ізуального збільшення губ я не помітила.
Коментарі (0)