lyuba_belllaaa

Lancôme Hypnôse: гіпноз і драма/порівняння двох тушей

Lancôme Hypnôse: гіпноз і драма/порівняння двох тушей

Отже, вловивши на різдвяних знижках набір з повнорозмірною і трьома мініатюрками туші, просто не могла дочекатися свою посилку.
Одна з мніатюр, HYPNÔSE DOLL EYES - зразу була подарована. Щіточка там такого розміру, що я собі вмію нею тільки заляпати всю повіку і штрикнути око. Тому, вона відправилася до більш умілої подруги. Повнорозмірний класичний HYPNÔSE я відклала на потім.
А сьогодні розповім про 2 мініатюрки HYPNÔSE Volume-a-porter та HYPNÔSE Drama.
Різні тут не тільки щіточки, версія Drama має більш кремову текстуру, яка (на жаль!) осипається. Через місяць користування, навіть після відкриття флакону, шматочки туші будуть повсюди.

На фото нижче може здатися, що у мене брудний стіл. Але це всього лиш часточки туші, що відкришилися при відкриванні 🤯

Lancôme Hypnôse: гіпноз і драма/порівняння двох тушей

Моя улюблена версія Volume-à-Porter має акуратну силіконову щіточку. Дає мінімальний ефект розділення у один шар, і при нашаруванні дарує мені довгі, виділені вії
Свотч зняла не дуже вдалий, але повірте там є і об’єм і довжина!

Перше фото у каруселі у два щари - друге - у один.

Версію Drama я люблю менше. В першу чергу - через осипання. Я часто чіпаю очі на протязі дня, тому іноді випадково розтираю її. Щодо ефекту - він теж є. Але який!
Подивіться на мої вії з одним шаром а другому фото 🫠Вірю, що є ті талановиті дівчата і жінки, що уміють наносити туш з великим щіточок, не забруднивши повіку. Але це точно не я (((

Тому я наношу драму у 2-3 шари, і тільки після цього відтираю туш з повіки. Наносити лайнер мені на нафарбоване око вде не вдається - а якщо нанести його раніше - то я зітру його разом з тушшю.
Отаке то (((
Тим не менше, Драму я теж люблю і користуюсь у ті дні, коли паритися з повним мейком очей не хочеться. Вії з нею довгі і теж дуже виразні.

По терміну користування - зазвичай однієї такої малявки мені вистачає на 2-3 місяці постійного користування. У кожній по 2 мл туші. Це наче і небагато, але Ланком вміє творити якусь магію, і засіб довго не закінчується.

Яка у вас улюблена туш?
Чи вмієте справлятися з великими щіточками?