#smilemakeupclub
Не так сталось як гадалось Як дешеві патчі для очей, по акції куплені в Єві, та робота з хімією розпочали жосткий пожиттєвий контактний дерматит, але як виявилось "і смішно, і грішно" 🤦🏼♀️😅😂
Найсмішніша і одночасно найпечальніша історія мого життя - це контактна алергія на косметику та хімію (ну і латекс). До того як я про це дізналась не раз ходила по вулиці як спита побита алкашка🥴, хоча насправді гарна дівчина як на останньому фото❤️😂 Про біль говорити краще не буду, а от те що кілька днів сама собою піднята брова, яку ти ніяк м'язами лиця опустити не можеш, і напухші очі ніби ніколи в житті не спала, це було доволі смішно😂😂😂. В той час я думала може б то просто у фільмах жахів зніматись і змиритись🤦🏼♀️😅 Дякую всій Польщі і звісно ж Мейк апу в Україні за те, що я маю можливість купувати тут гіпоалергенну польську косметику. Нарешті можу малюватись та доглядати за шкірою та тілом, і при тому не пухнути як "побита п'яниця, яка ніколи в житті не спала" ❤️😂🤦🏼♀️🥴 Дякую за гарний настрій та самопочуття щодня🤗🤗🤗
Коментарі (0)