Alina_Demchenko

#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ

#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ
#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ

У багатьох з нас, вже сформовано певний догляд за волоссям. Ми маємо певні вимоги до результату. Моїми вимогами завжди були: об'єм, чистота кілька днів і щоб не було мочалки на кінці. Мій певний еталон - 2 дні чисті волоси, об'єм та збереження природньої хвилястості. В мене жирна шкіра голови, фарбоване волосся в темний колір і не стригла його десь рік ( це для того, що б ви розуміли на чому я взагалі тестую). Воно хвилясте, не тонке, але випадає ( хоча з'явилось ну дуже багато нових волосків, які постійно стерчать) , середня густота, стайліноговими засобами не користуюсь, як і електро приладами.

Тож з цими вимогами, я почала своє знайомство з брендом HQ і з його продукцією.

#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ
#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ
#testinmakeupclub : продукти догляду за волоссям від бренду HQ

Почнемо з шампуня.

Мені дуже подобаєсться його пакування. Воно стильне , мінімалістичне і я вже по фото флакона зрозуміла - не дешеве. ДІйсно, флакон в 280мл коштує 300грн. Я звикла к більш бюджетним шампуням.

Флакон доволі зручний і функціональний. Завдяки дозатору зручно користуватися продуктом. Він доречі видає достатню кількість продукту і має гарну якість : не треба його как помпу, часто жамкати)))

Шампунь має приємний аромат, з далекими нотами зеленого яблука. Сама текстура не дуже рідка, прозора і що мені здалось дивним - не дає густу піну. Вона більш плотна, щільна.

Що до дії : як тільки я нанесла на волосся я вже все зрозуміла. Засіб гарно вимивав шкіру голови і я почула той самий звук, який не очікувала СКРИП СКРИП. Так, продукт буквально миє до скрипу і я вже на моменті миття відчула чистоту і об'єм. Воно навіть вологим було об'ємним у корінців.

Отже : засіб чудово підійде для нормального та жирного волосся, для сухого буде занадто. Ви отримуєте гарний об'єм, відчуття свіжості до скрипу. Моя оцінка 10/10 - вже плакала чоловіку про те, як складно буде повертатися до своїх постійних шампунів.

Отдже, цей продукт я хотіла протестити більше ніж шампунь. І все це через серію "для фарбованного волосся". Ті хто з фарбованим волоссям повинні зрозуміти: спочатку, після фарбування, волосся блискуче, красиве, але чим довше не фарбуєшь - воно становиться блідим, пропадає блиск. Тому результат який я хотіла отримати від маски, був таким : блиск, розсипчасте волосся, відсутність пухнастості.

Аромат у засоба ... як на мене, якоїсь неприємної трави чи дешевих мужских парфумів. Він мені не сподобався взагалі і як на біду, аромат доволі стійкий, що після миття прийшлось перебивати його Black Opium.

Текстура середня, більше к щільної. Гарно розподіляється по всій довжинні. На всяк випадок, розчесала, щоб краще розподілити маску. Просиділа хвилин 20, як сказано в інструкції. Взагалі, маски, як на мене - одне й те саме з кондиціонерами, хіба що трохи жирніші. Але вау ефекту ніколи не чекаю.

Що я отримала ? Результат мене приголомшив . Моє волосся було м'яким, наче хвіст моєї кішки ( якому всі навкруги заздрять, бо то не хвіст, то скраб, якась пухнаста хмаринка). Воно стало слухняним, як в рекламі розсипалося і зберігся об'єм. Правда ось волосся стало рівним. Це трохи засмутило. Але при цьому вони ідеально розчісувалися, пішла пухнастість і зорово стали густішими. Легкі як пір'їнка.

Моя оцінка - 8.5/10 ( через запах і те що пропали мої хвилькі)