Alina_Demchenko

#testinmakeupclub : продовжую знайомитись с продукцією від Joko Blend

#testinmakeupclub : продовжую знайомитись с продукцією від Joko Blend

Отдже, це друге знаймоство з цим брендом. І чим більше я користуюсь ним, тим більше закохуюсь. Українські бренди показали, що можуть робити дійсно гарну доглядову косметику, ще й бюджетну доречі. Мені подобається їх дизайн, пакування, а також те, що вони діють.

Що ж до цих продуктів - зараз я вам розповім, що я про них думаю і підійшли вони мені чи ні.

#testinmakeupclub : продовжую знайомитись с продукцією від Joko Blend
#testinmakeupclub : продовжую знайомитись с продукцією від Joko Blend

Саме цей продукт, я хотіла собі замовити. Не замовила по одній простій причині - мейкап))) Він як раз виставив допис про тестування продуктів)))

До цього, моїми звичайними засобами для змиття макіяжа були: міцелярна вода, міцелярна пінка, міцелярний гель, трьохфазна рідина(яку я використовувала як гідрофільну олію, бо так краще працювала) та гідрофільна олія. Я бачила вже відгук на цей продукт, тому дуже хотіла сама спробувати. Перед тестуванням, з ранку, я нанесла кушон з спф, рідкі рум'яна, сухі, бронзер , хайлайтер, тіні, гель для брів і туш. Помада нажаль з'їлась))) Тобіш тестувала я при повному параді. Засобу треба не багато, що б очистити обличчя, але через те що воно густе - я це не зразу зрозуміла. Ніжний аромат, ледь був чутен, коли я розтирала його по обличчю. Що ж , алергічної реакції він не викликав і майже зі всіма продуктами він справився добре, але ось туш... З нею він дійсно погано впорався. Я не використовувала вологостійкий продукт, нанесено було - як завжди. Але цей гідрофільний гель не дуже хотів її змивати.

Після того, як я все розтерал, я почала змивати водою. Тоді олійка, почала перетворюватися на густе молочко пінку і ніжно огортати шкіру. Як тільки я змила - я була справжньою пандою. Не такого я очікувала (((

Хоча бренд в інструкції не писав що треба змивати ( бо мабуть вирішив, що перетворення засобу на піну- достатньо ) , але відчуття олії на обличчі були неприємні, та й чорні круги ... Я змила все то пінкою. Так як пінка була звичайною, бюджетною і я знала який вона дає ефект, мене вразило те, якою ж гладкою була шкіра. Наче бархат. Це мені прям дуже сподобалось )))

Оцінка гелю - 7/10. Більше нажаль поставити не можу, бо частіше за все, використовую такі засоби саме через туш, а з нею вона і не справилась((

Коли я побачила цей продукт у списку, мене це трохи здивувало, бо матуючі продукти більше підходять до жирної шкіри. Як же добре, що в мене комбі склонна до жирності 😂

Засіб має приємний аромат, щось схоже на огірок. Я нанесла трохи на ватний диск і почала протирати лице. Спочатку я відчула прохолоду, але потім, на місці висипання - пощипування і навіть жгучість. Все це через ментолову олію у складі. Сказати по правді, я відчувала що таке може бути.

Шкіра після тоника дійсно була як заблюрена, але вона не була червоною, не було видно запалень. Вона не була пересушена, не було відчуття чистоти до скрипу. Натомість, я отримала дійсно м'яку шкіру.

Спочатку я думала що то через гідрофільну олію-гель, але на наступний ранок, я теж спробувала тонік і ефект повторився.

Що ж, я користуюсь тоніком вже два дні і скажу ось що: запалення, яке ще позавчора мене турбовало і я чекала на величезний білий прищ - зтухає, вулкан гною так і не виліз. Його вже навіть не має на обличчі.

Ще я помітила, що Т-зона не така жирна, навіть на крилах.

При тому я не відчуваю сухості чи стягнутости.

Блиск трохи проступає, але я користуюсь зараз звичайним кремом і саме він і дає блиск.

ДУмаю що цей засіб підійде для жирної шкіри. ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЯКЩО ВІДЧУЄТЕ ЩО ПЕЧЕ, ЩИПАЄ ТА ХОЛОД - ЦЕ НОРМАЛЬНО ДЛЯ МЕНТОЛА.

Моя оцінка засобу 10/10.