набір для губ від eveline
в моєму випадку: два продукти, які не заметчились 😏
Привіт!
Сьогодні на огляді набір: матова рідка помада та олівчик від Eveline в 01 відтінку. І яке ж було моє здивування, коли я відкрила, і вперше побачила відтінки. Вони відрізнялись. Ні, не так. Вони дуже відрізнялись 🫠
помада
Я була трішки в шоці, але все одно вирішила спробувати використовувати їх разом. Не важко здогадатись, що це була погана ідея ))
Почала використовувати помаду со ло. І вона мені "зайшла". Подобається як виглядає на губах, комфортна, не пересушує. Стійкість середня. Фото на губах (тільки помада)
олівець
олівець мені сподобався менше:
• якщо наносити на всі губи, не дуже комфортний
• затвердий (мені до вподоби більш м'які), але вуста не царапає
• занадто рудий відтінок
чи користуюсь ним?
так, я його використовувала більше влітку. небагато наносила на всі губи та розтушовувала, тоді ще більш менш виглядає. іноді міксувала з бальзамом чи блиском. на фото нанесена щільним шаром на всю поверхню губ, щоб краще передати відтінок
підсумки
здається, що не в усіх наборах настільки різні відтінки помади та олівця, тож якщо хочеться дійсно набір, краще наперед подивитись свотчі, бо я купляла в сліпу.
загалом, набір досить непоганий (знову ж таки, якщо олівець та помада підходять один одному, бо те що в мене, навряд можна назвати набором 🥲). до помади у мене претензій немає - сподобалась, повторила б її ще раз. а от олівець... і колір, і текстура не мої.
*свотч: ліворуч олівець, праворуч помада
Коментарі (0)