rubywoo

я шукала тебе!

я шукала тебе!

Привіт!

Мені дуже хотілось знайти хайлайтер з вологим делікатним сяянням. Щоб і бюджетно, і гарно, і зручно в користуванні, і щоб новинка якась ))

В мене була можливість офлайн протестувати два відтінки 01 та 02. За другий відтінок вже точно не скажу, але здається, він був більш холодний. Мені припав до душі саме 01, його і придбала.

Вже при першому нанесенні мені сподобалась приємна текстура, легкість у використанні, і звісно, вигляд на шкірі. Хайлайтер має дуже дрібні сяючі частинки, тож виглядає делікатно й природньо.

* зробила свотчі обох відтінків: https://club.makeup.com.ua/looks/7201/

наношу його пальчиками на тон або пудру - ідеально! один раз спробувала нанести спонжем (типу б'юті блендера), із-за цього поверхня хайлайтера тепер не гладенька, а як ви бачите на фото 😬 але з таким способом нанесення, як на мене, виглядає ще ніжніше!

* 1 фото: свотч на руці на сонечку

* 2 фото: як виглядає на шкірі при штучному освітленні; тут нанесла більше, ніж зазвичай, і особливо не тушувала, щоб краще показати сяяння на фото (сорі за неоформлені брови)

це мій перший, саме кремовий, хайлайтер, і він просто неймовірний 🤍 більше за все, рука тягнеться саме до нього! дуже раджу тим, хто також шукає натуральний вологий ефект 🪄