Гребельник Анна

Подарунковий бокс 💄 #testinmakeupclub

Подарунковий бокс 💄 #testinmakeupclub

Отримала бокс з декоративною косметикою 🤗 дякую Makeup club за можливість протестувати нові продукти. Упаковано дуже гарно 😍

Отже, всю косметику я протестувала і можу поділитися враженнями:

Туш від Maybelline New York Lash Sensationl Sky High Cosmic Black. Сподобалась, подовжує вії, не склеює, наносила в два шари. До кінця дня не осипається. Щіточка силіконова, зручна, легко розподіляє продукт. Взагалі люблю туші від Maybelline, дану версію спробувала вперше.

Дуже сподобався тінт від O’bays Tint Balm. Легко наноситься, зволожує губи не гірше бальзаму, легкий рожевий відтінок та блиск, пахне насичено кавунчиком, зручний формат. Однозначно куплю ще.

Олівці для брів від Maybelline New York Brow Shaping Penci 04 та 06 відтінок, мені підійшов 06 (я брюнетка), в міру м'який, наноситься легко. Відтінок 04 оливково-коричневий віддала мамі (русява) їй підійшов ідеально.

Хайлайтер від O’bays Luminizer Highlighter. Я їх люблю, золотого відтінку, легко наноситься, надає легкого блиску. Текстура трохи крихка та ніжна, наношу пензликом.

Блиск від Labaratoire Professionnel Care Lip Gloss. Насичений колір нюд, відтінок 102, з теплим підтоном. Якщо нанести великим шаром, то колір дуже насичений і блискучий, я віддаю перевагу легкому макіяжу, тому наношу маленьку кількість і він виглядає чудово. Пахне солодко, липкуватий, не сушить губи, довго тримається, зручне пакування.

Ще раз дякую Makeup за таку цікаву моможливість 🤗