Olaplex 3, яким користуюсь вже місяць
Скажу наперед - в мене зараз неоднозначні враження
Після мого вдалого та невдалого досвіду, я знайшла маски, кондиціонер та термозахист, який мені підходить і волосся було у гарному стані:))))
Почалася війна, я не мала можливості продовжувати повний догляд за волоссям який підходив саме мені.. Волосся почало погіршуватися саме через нестачу догляду...
Наразі я повністю відновила мій догляд, я маю нефарбоване, достатньо здорове волосся, але трохи ламке. А ще я його відпускаю, бо з каре проходила півроку та трохи вже набридло, але то вже інший пост)))
В салоні мені порадили спробувати Olaplex 3, щоб позбутися ламкості по довжині бо я хочу зберегти об'єм та саму довжину, почитала відгуки про Olaplex 3 - наче дуже позитивні. Виробник позиціонує засіб, який допомагає відновити пошкоджені зв'язки волосся, що забезпечує йому здоровий вигляд та зменшує ламкість.
Користуюсь вже місяць, задаюсь постійно питанням стосовно Olaplex 3 чи вартий він своїх грошей? Наношу все по інструкції перед кожним миттям. Скоріш за все за місяць я не можу побачити очікуваний результат.. Можливо моє волосся трохи стало краще від Olaplex 3, а можливо ні..
Я вирішила використати ще одну баночку, щоб остаточно зрозуміти чи варто його закріпити до мого догляду, проте в мене неоднозначне враження, єдине що можу відмітити з покращення, що волосся не так плутається під час миття, але цей ефект можна досягти іншими способами теж))
Повернуся з продовженням посту через місяць-два.
Дякую якщо дочитали до кінця, мені дуже цікаво що вам допомагає від ламкості))
Коментарі (0)