wowmom

З русявого в блонд без порошку! Ефект саме той, який я і хотіла, але якість волосся бажає кращого.

З русявого в блонд без порошку! Ефект саме той, який я і хотіла, але якість волосся бажає кращого.

Привіт, красуні!

В мене від природи був досить гарний колір волосся - пшеничний холодний русий. До 27 років я їх ніколи не фарбувала і не освітлювала, тому з легкістю могла відростити будь-яку довжину, і при належному догляді, якість волосся була супер.

Але ж то не цікаво:-)

Треба придумати проблем на свою голову...

І я придумала - купила освітлючий спрей від Joanna.

Спочатку в мене була ідея замовити освітлючий гель L'Oréal Sun Kiss, та коли я це вирішила, його зняли з виробництва.

Але, завдяки коментарям, я дізналася, що у Джоанни є спрей з аналогічним ефектом.

Дякую тій дамі, яка залишила цей коментар:-)

Пляшки об'ємом 150 мл, вистачає приблизно на 12-15 використань. Це у випадку, якщо ви вирішили освітлити все волосся середньої довжини. Якщо ви використовуєте чисто на корені, то вистачить на довше.

Спосіб використання: на чисте вологе волосся нанести спрей, і висушити феном.

Запах у нього нормальний, не єдкий, провітрювати ванну кімнату після нього не потрібно.

Віддушка на волоссі не залишається

Якщо подивитися склад, стає одразу зрозуміло, за рахунок чого виходить освітлення - за рахунок перекису водню.

Виробник обіцяє, що завдяки спрею, можна освітлити пасма на 2-3 тони. І я з цим повністю згодна.

Тільки майте на увазі, що при освітленні, 100% вилізе червоний/помаранчевий/жовтий пігмент, в залежності від того, наскільки темне у вас волосся.

В мене волосся стає жовтішим, і я це з легкістю нейтралізую тонуючими засобами.

Ось який колір я мала на початку.

Спрей я використовувала після кожного миття волосся, доки не отримала бажаний результат (хоча виробник не рекомендує так робити).

І ось який фінальний результат я маю на сьогоднішній день.

Цим спреєм я регулярно користуюся на протязі двох років, тільки вже не на всю довжину, а лише тоді, коли корені відростають.

Помітний результат я бачу приблизно після четвертого використання.

Мені дуже подобається ефект, який виходить. Десь пасмо світлише, десь темніше - прямо натуральний балаяж.

Звичайно, якість волосся стала гірше... набагато.

Але покажіть мені хоч одну блондинку, у якої все ідеально. Якщо блонд, то це автоматично про пошкодження.

Не дарма кажуть, що бути блондинкою - дуже дороге задоволення.

Потрібно регулярно тонувати волосся та використовувати інтенсивний догляд.

Маски, кондиціонери, термозазист - назавжди поселилися в моїй ванній кімнаті.

Підводячи підсумки, хочеться сказати: "довіряйте своє волосся професіоналам", але якщо ну дууууже захотілося освіжити образ, можна спробувати спрей.

Для мене він не замінний.

Якщо його знімуть з виробництва - я з розуму зійду:-)

Дякую за увагу!

12 квітня, 2023
wowmom
12 квітня, 2023