З русявого в блонд без порошку! Ефект саме той, який я і хотіла, але якість волосся бажає кращого.
Joanna Multi Blond Spray, та моя особиста рубрика "поганих порад":-)
Привіт, красуні!
В мене від природи був досить гарний колір волосся - пшеничний холодний русий. До 27 років я їх ніколи не фарбувала і не освітлювала, тому з легкістю могла відростити будь-яку довжину, і при належному догляді, якість волосся була супер.
Але ж то не цікаво:-)
Треба придумати проблем на свою голову...
І я придумала - купила освітлючий спрей від Joanna.
Спочатку в мене була ідея замовити освітлючий гель L'Oréal Sun Kiss, та коли я це вирішила, його зняли з виробництва.
Але, завдяки коментарям, я дізналася, що у Джоанни є спрей з аналогічним ефектом.
Дякую тій дамі, яка залишила цей коментар:-)
Пляшки об'ємом 150 мл, вистачає приблизно на 12-15 використань. Це у випадку, якщо ви вирішили освітлити все волосся середньої довжини. Якщо ви використовуєте чисто на корені, то вистачить на довше.
Спосіб використання: на чисте вологе волосся нанести спрей, і висушити феном.
Запах у нього нормальний, не єдкий, провітрювати ванну кімнату після нього не потрібно.
Віддушка на волоссі не залишається
Якщо подивитися склад, стає одразу зрозуміло, за рахунок чого виходить освітлення - за рахунок перекису водню.
Виробник обіцяє, що завдяки спрею, можна освітлити пасма на 2-3 тони. І я з цим повністю згодна.
Тільки майте на увазі, що при освітленні, 100% вилізе червоний/помаранчевий/жовтий пігмент, в залежності від того, наскільки темне у вас волосся.
В мене волосся стає жовтішим, і я це з легкістю нейтралізую тонуючими засобами.
Ось який колір я мала на початку.
Спрей я використовувала після кожного миття волосся, доки не отримала бажаний результат (хоча виробник не рекомендує так робити).
І ось який фінальний результат я маю на сьогоднішній день.
Цим спреєм я регулярно користуюся на протязі двох років, тільки вже не на всю довжину, а лише тоді, коли корені відростають.
Помітний результат я бачу приблизно після четвертого використання.
Мені дуже подобається ефект, який виходить. Десь пасмо світлише, десь темніше - прямо натуральний балаяж.
Звичайно, якість волосся стала гірше... набагато.
Але покажіть мені хоч одну блондинку, у якої все ідеально. Якщо блонд, то це автоматично про пошкодження.
Не дарма кажуть, що бути блондинкою - дуже дороге задоволення.
Потрібно регулярно тонувати волосся та використовувати інтенсивний догляд.
Маски, кондиціонери, термозазист - назавжди поселилися в моїй ванній кімнаті.
Підводячи підсумки, хочеться сказати: "довіряйте своє волосся професіоналам", але якщо ну дууууже захотілося освіжити образ, можна спробувати спрей.
Для мене він не замінний.
Якщо його знімуть з виробництва - я з розуму зійду:-)
Дякую за увагу!
Коментарі (0)