Hanna Domashenko

#testinmakeupclub

#testinmakeupclub

Дякую Мейкап за такий красивий бокс з косметикою!🌺 Упакування та подача продуктів в ньому - просто розрив сердечка😊 Гляньте, як гарно! Особливо приємно, коли читаєш листівку, де ручкою написане твоє ім'я)) Відчуваєш себе прям зіркою чи блогером-мільйонником!😄

#testinmakeupclub

Наповнення боксу дуже цікаве! Вже з нетерпінням хочеться затестити всі продукти на собі та підкорити всі робочі зумі своїм макіяжем)

1. Перше, що мені трапилось на очі - це два олівця для брів від Maybelline в кольорах Medium Brown та Deep Brown. Обожнюю олівці від Maybelline та користуюся таким, але у форматі механічного. Тому буде цікаво порівняти, чи відрізняється в них якось формула!

2. Наступний продукт - туш для вій Maybelline Sky High Cosmic Black! У Maybelline чудові туші. Ціна та якість в них відмінна! В мене вже є оригінальна версія Sky High, тому буде цікаво їх порівняти!

3. Також в коробочці я знайшла нашумівший в клубі Makeup зволожуючий тінт від O’BAYS! До цього я взагалі не користувалася тінтами! Аромат цього продукту дуже приємний - якийсь солодкий кавунчик із карамельками!

4. Також серед продуктів коробочки матиму змогу протестувати новий для мене бренд LP. В мене блиск для губ в кольорі 102. На перший погляд - колір дуже красивий і повинен мені підійти!

5. І, мабуть, зірка коробочки - це хайлайтер від O’BAYS у кольорі шампань! Дужекрасивий і, до речі, дуже нагадує мені один нашумівший хайлайтер...думаю, порівняю згодом ці два продукти ;)

Дякую Makeup за можливість відкривати для себе світ прекрасного дівочого простору! Порівнювати продукти, тестувати нові бренди, бути в курсі всіх трендів світу краси та догляду!!🤗✨🌺