Versace - мій рейтинг жіночих парфумів
Рейтинг кращих парфумів. Бо Versace - це любов. Маю майже всі пробники і тепер хочу скупити всі парфуми. Однак, є улюбленці
Люблю і обожнюю. І це мій рейтинг кращих парфумів.
Моя найстаріша версія - Versace Versense. Прохолодний і свіжий. Ідеальний для весни і літа. Без солодкого, з нотками бергамоту і цитрусів. Мені він нагадує освіжаючий мохіто десь в затінку парку. Тримається нормально. Не вау, але досить стійкий.
Мала подарунковий набір з лосьйоном. Дуже сподобався. Легка текстура, добре всмоктується і тіло пахне нереально! В порівнянні із лосьйоном Міс діор (бо теж мала на подарунок) - він більш рідкий і свіжий.
Versace Crystal Noir
Цей найстійкіший аромат. Від нього пахне все! Мені він фіалково-теплий, по відчуттях як приємна велюрова тканина і фрукотовий глінтвейн. Трішки пряний і солодкий - але без надмірностей. Відчуваються піони смородина, але більше - фіалки. На зиму точно куплю повну версію.
Versace Yellow Diamond
Це любов з першого пшику! Прекрасний аромат - пахне літом! Мені він пахне ромашковим полем, лимонадом і теплом (можна сказати, що таке відчуття після нього).
Замовила пробник - однозначно купуватиму повну версію. Але зараз вагаюсь між парфумованою і туалетною водою. Хочеться більше стійкості, однак розумію, що може змінитись запах.
Versace Bright Crystal
Маю цей пробник давно. Це дуже квітковий і легкий аромат. Ідеально на весну - магнолії і піони. Але на мені чомусь не тримається взагалі (або я його просто не відчуваю). Тому за аромат - ставлю 10 з 10, а за стійкість - 3. Хоча це чисто моє бачення(
Versace Dylan Turquoise pour Femme
Це - запах вечірніх прогулянок біля моря. Аромат дуже змінюється впродовж перших хвилин після нанесення. Спочатку мені пахне кремом після загару і морським бризом і цитрусами. Далі з холодного переходить більш в теплі нотки і відчувається запах ягід і квітів. Це один із моїх фаворитів і вже маю повну подарункову версію (протестую і зроблю також огляд). Цей аромат мені суто літній, на таку спекотну погоду - для вечірніх прогулянок на б ерезі моря чи озера.
На останок
У мене є різні парфуми, але Версаче - це любовна любов. Мені реально подобаються всі. Не всі стійкі, але це можна витерпіти - бо вони настільки різноманітні і багатогранні, що хочеться їх вдихати і насолоджуватись. Рекомендую протестити всі, а я потихеньку збиратиму свою колекцію із повних версій.
Коментарі (0)