Бурка Полина

Good girl gone bad - правда чи міф?

Good girl gone bad - правда чи міф?

Дуже багато спорів та думок, щодо цих парфюмів. Я також, довго важалась, чи потрібні вони, чи насправді вони такі класні. Але кохання з ними, відбулося ще на розпоковці.

Ця шалена коробка, тільки чого коштує. Відкриваєш, а там клатч, хоч на червону доріжку з ним йди. Уявляю себе десь в Канах, навколо зірки і я між ними... Так-так, щось замріялася, повернемось до парфюму.

Good Girl Gone Bad By Kilian - це жіночий парфум, він належить до групи квіткові фруктові. Good Girl Gone Bad випущений у 2012 році.

Верхні ноти: Османтус, Жасмін та Травнева троянда; середні ноти: Індійська тубероза та Нарцис; базові ноти: Амбра та Кедр.

Killian зазначає, що основні акорди:

- Квітковий

- Білі квіти

- Фруктовий

- Тубероза

Я відчуваю легку карамель, квітковий букет свіжих квітів, весну. Мені здається, я розквітаю та стаю такою жінкою old money (ну ви зрозуміли про що я).

Що я хочу додати, про них можно довго писати та говорити, але обов'язково, хоча б раз у житті спробувати на собі.

Ціна-кусюча, але можна взяти на розпив, та насолоджуватися ароматом, у визначні події свого життя.

Впевненна на 100%, якщо ви полюбляєте легкі та квіткові аромати, він підкорить ваше серце!

Пишіть в коментарях, як вам цей парфюм, та чи може ви пробували інші аромати від Killian, буду рада подискутувати.