Еволюція мого макіяжу) #showhowitwastomakeupclub
Оскільки я обожнюю робити селфі ,у мене є фото з початку минулого року)
Почнемо екскурс в історію мого макіяжу:
- Це січень 2022 року: Мейку максимально мінімально консилер від чорних кіл та крапелька туші, а ну й ще гель для вкладання брів...
- 22 лютого 2022,о ...це переломний момент мого життя... Але тут ми про це ще не знаємо, тому стрілочки, блиск та консилер)
- Березень 2022 ...постійні істерики та нерозуміння того, що очукує далі, тому багатство консилеру, крапля хайлайтеру, стрілочки ,блиск та туш) Доречі, з постійними переїздами досить Зручно використовувати 2 в одному: з однієї сторони рідкий хайлайтер-з іншої консилер у стіку.
- Квітень 2022: мої стрілочки знов кудись зникли, знову нейчурал лук: консилер, туш,гель для вкладання брів та блиск...
- Травень 2022: проблемна зона, як завжди- ніс, постійні проблеми з ним, отже, постійні цяточки.Тут у мене туш, гель для вкладання брів(деречі, хоча він і дає білі хлоп'я,але ним користуватися набато легче, ніж милом, але, може, то лише моя думка)
- Червень 2022: тут мене понесло на якісь більш-менш яскраві макіяжи захотілося тіней, які я вже викладала в пості(Eveline), туш, дуже багато хайлайтеру, тінт, гель для брів)
- Липень 2022: стрілочки вже робила не підводкою,а тінями,мені тоді це дуже подобалось, ніби якийсь східний мотив...це так незвично
- Вересень 2022: тут я ну дуже щаслива,бо життя почало нарешті йти своїм чередом,а отже,мій мейк також став більш насиченим, витонченим та гарним) У мене на цьому фото якийсь відкритий погляд, із дуже гарно прокрашеними стрілочками та віями...
- Жовтень 2022: небагато тіней у складці, щоб відтинити очі, стрілочка та блиск
- Листопад 2022: дуже дивний мейк,оці всі експерименти...мені зовсім не личить стрілочка в кутку ока, якось дивно виглядає,а ще й губи намалювала так, ніби вони на пів обличчя😅😂
- Грудень 2022: я вже максимально радісна, новорічний настрій, а отже, намалювала дуже блискучі оченята, ще й крапельку на щоки) Виглядає дуже яскраво та святково😍
- Січень 2023. Іншого фото я не знайшла та вирішила замалювати квіткою)Мейк: хайлайтер, консилер,тональна основа, невеликі стрілочки та туш) Я обожнюю, коли хайлайтеру багато, щоб виглядало дууужее блискуче
- Лютий 2023
Стрілочки та небагато хайлатеру
Березень 2023
Нарешті я знайшла свій ідеальний мейк,мені нарешті усе подобається.Є й контурінг, й консилер,й хайлайтер,дуже довгі стрілочки та найголовніше - помада!Ну то просто любов😍
Квітень 2023
Ось я й знайшла основні елементи ідеального макіяжу -усе повинно бути, але усе в міру) Зараз мені дуже подобається мейк . Усім гарних експериментів, цікавих образів та найгарніших макіяжів💫
Коментарі (0)