Ткачук Юлия

#testinmakeupclub

#testinmakeupclub

Отримала бокс доглядової косметики для тестування. Ділюся враженнями.

Шампунь для щоденного догляду волосся, підходить для всіх типів. Флакон міцний, непрозорий, з дозатором, зручний у користуванні, 280 мл. Шампунь прозорий з приємним запахом. Волосся у мене жорстке, тому наносила двічі, бо з першого разу не піниться, але у мене так завжди, з усіма шампунями. Дитина теж вирішила протестувати, у неї волосся м'якеньке, тому було достатньо невеликої кількості і один раз. До речі, дітям від 3 років, теж можна використовувати, про це написано на упаковці. Змивається легко. Волосся гарно очистилося. Шампунь зроблено у Швейцарії.

Одразу після використання шампуню на вологе волосся нанесла маску. Маска густа, білого кольору. Має дуже неприємний запах, якийсь хімічний. В упаковці він не дуже відчутний, а на волоссі надзвичайно неприємний. Тримала недовго, бо довго не витримаєш. По інструкції потрібно 5-10 хв. Після змивання запаху не стало, але чи буду далі користуватися - не впевнена. Хоча волосся стало більш гладеньке і м'яке. Змивається легко, волосся не бруднить. Рекомендується для фарбованого волосся.

Гідрофільне масло-гель для очищення обличчя дуже сподобалося. Колір рожевий, запах дуже приємний, мені нагадав жуйку, цукерковий. Наносила на суху шкіру, після змочування теплою водою перетворилося на білу емульсію. Змивається дуже легко, шкіру не сушить. Українського виробника, 200 мл, зручний флакон і дозатор. Чудово очищує шкіру, знімає всі забруднення і макіяж. Відмінний продукт.

Після вмивання протерла обличчя тоніком. Тонік гарний, прозорий, запах приємний трав'яний. Освіжає шкіру, не сушить. Сказано, що тонуючий, звужує пори. Я цього особливо не помітила, але в цілому продукт сподобався. Чудово доповнює попередній гель. Рекомендують використовувати двічі на день.

Крем для рук як іграшка) Маленький. Дуже смачний банановий запах. На руках, правда, запах майже не чутний, але коли відкриваєш супер. Містить вітамін Е. Вбирається легко і швидко. Зручно брати з собою. Виробник теж український.

Тестувати дуже сподобалося. Всі продукти якісні. Приємно, що три з них українських виробників. Дякую!

Ткачук Юлия
4
Підписники
0