В голові , на відміну від квартири, я лад не наведу, але НА голові - можу.
Вирішила пофарбувати достатньо відросле волосся перед святом) натхнення прийшло.
Вже років з 4 , можливо і 5, я користуюсь фарбою від Wella Professionals. Спочатку була просто Color Touch , але коли вона перестала справлятись із блокуванням сивини, то перейшла на Color Touch Plus.
Весь час (обидві серії мають ідентичні кольори, лише серія Тач Плюс має у складі невеликий % аміаку для зафарбовування сивини) я користувалась відтінком 6.07 І раз на 3-4 тижні фарбувала лише коріння.
але сьогодні в мене 6.04, тому що коли замовляла на MU замоби, мого номеру не було в наяаності. Тож, обрала схожий. Ну, я так думала)))
6.07 більш кавово-шоколадний. 6.04 має мідний підтон. чого я злякалась, коли помилка волосся, бо спочатку (мокрим) воно було аж надто руде)) та як висохло - вже більш спокійний тон)))
але більше не хочу ризикувати)) братиму лише 6,07 ))
для фарби я купую або "рідну" емульсію 4%, або Igora vibrance 4%. Залежно від наявності на сайті.
фарба з емульсією розводиться у пропорції 1:2.
коли фарбувала лише коріння, то використовувала 30 г фарби та 60 мл емульсії.
зараз вирішила пофарбувати всю довжину , взяла 45 і 90 відповідно. Було забагато.
але (як на мене) , краще, щоб залишилось, ніж потім шукати чим дофарбувати чи як розтягнути))
хоча коли мене фарбувала майстер, у неї на обробку коріння йшло менше фарби. з нею тюбика мені на 3 рази вистачало . А коли сама - на 2 рази.
Коментарі (0)