rubywoo

такі ж розкішні як і флакон? ✨

такі ж розкішні як і флакон? ✨

Привіт!

Одразу скажу, що в парфумах сильно не розуміюся, тож покладаюсь на відгуки, на рекомендації більш продвинутих у парфумерії людей, і на свої уподобання в тому числі. Мені досить важко розгадати ноти, не знаючи піраміду наперед. І навіть, якщо знаю заявлені ноти, слухаючи парфум, можу виокремити тільки очевидні.

Раніше купляла просто те, що подобалось при затесті або отримувала в подарунок. Це були завжди бюджетні флакони. До цього красеня, мала, здається, тільки один люксовий парфум, в який закохалась за описом та рекламою, замовила без затесту, і він дійсно був "дуже моїм". Але це вже історія для іншого допису ))

Якось я натрапила на парфумерних блогерів, і мені різко закортіло придбати дійсно цікавий у звучанні, стійкий та не попсовий парфум. Щось нове для себе, не те, що обирала зазвичай.

І в одному із оглядів, я почула про Роберто Кавалі. І зрозуміла, що це воно )) передивилась напевно всі відео, які були (а їх доволі не багато), перечитала скрізь відгуки - і наважилась на покупку.

Давайте без інтриги ))) ТАААК ♥️ З першого затесту я насолоджувалась цим неймовірним запахом! Як і чула в багатьох відео, можу сказати, що він дійсно сексі! Дуже жіночний! Коли мій чоловік послухав їх на мені, сказав: "Пахне жінкою" 😄 щоб це не значило ))

Піраміда досить маленька, хоч аромат дійсно надзвичайний та не звучить "просто":
Початкова нота: Орхідея, Цитрус
Нота серця: Ваніль
Кінцева нота: Деревинні ноти, Ебенове дерево

Тип аромату: ванільні, деревинні, квіткові

Цей аромат найкраще підійде для зими та осені. Але зважаючи на досить холодну весну, встигла його поносити. Стійкіть чудова: на одязі тримається до прання, на шкірі був чутний до самого вечора.

Безмежно радію, що маю цей флакон! Краса зовні та краса всередині 😍