rubywoo

моя друга баночка!

моя друга баночка!

Привіт!

Мені здається, що вже всі знають про цю базу. Але захотілось також поділитися своїм відгуком щодо неї 🙌🏼 Одразу скажу, що повіки в мене досить не примхливі, але деякі тіні без бази все ж можуть скататись.

Вперше ця баночка з'явилась в мене дуже давно, і я була абсолютно задоволена нею. Потім довго не використовувала бази, бо майже не фарбувала очі. Коли знов поринула у світ макіяжу, не хотілось ризикувати й шукати щось нове, тож знов придбала цю крихітку!

Це дійсно чудова база, макіяж з нею яскравіший та дуже стійкий! Але не знаю, чи настільки добре впорається з жирними повіками.

Вона має кремоподібну констистецію, а також в ній присутні маленькі сяючі часточки. Базою досить легко користуватись і вистачає її надовго, але...

Можна побачити багато протилежних відгуків з цього приводу. Хтось пише, що за декілька місяців база повністю засихає, хтось використовує базу до кінця, і не зіштовхується із цією проблемою.

В мене трапились, можна сказати, обидва варіанти ))) перша баночка прослужила значно довше, і пам'ятаю, що викинула її, коли повністю спустошила. А друга, почала засихати... Базою все ще можливо користуватись, що я і роблю. Але вона вже набирається не так легко, і треба прикласти зусилля, щоб нанести її на повіки. Не знаю чи зможу використати цю базу до кінця: або вона остаточно засохне або мені набридне з нею "гратися".

Хоч ця база і не має для мене ніяких мінусів, окрім "лотереї" із засиханням, душа прагне чогось нового 😄 Можливо, потім знов повернусь до улюбленої крихітки Artdeco. А поки, буду приглядатись до інших баз 👀