Розпаковка новенької помади для брів.
Моя улюблена мальва, купую вже третю баночку.
Упакування. Приходить в чорній картонній коробочці на якій розміщена вся інформація про продукт. Всередині скляна баночка з пластиковою кришкою. Об’єм продукту 2,5 гр, ніби мало, але повірте, хватає на довго))
Давайте розпакуємо разом)) прикріпляю відео.
По правді, помадок інших виробників я і не тестувала. Спочатку купила в кольорі 01 - dark brown і він виявився для мене затемненим. З другого разу вгадала свій відтінок 02 - blonde, підійде для блондинок, світло-русих, русих дівчат.
Скоріш за все я до неї так прикіпіла через колір, який мені підходить. З новим продуктом можна не вгадати, а тут все просто)
Попередні помадки, що мала вимазувала до самого кінця. Спочатку текстура дуже м’яка, ніжна, кремово-мусова ніби. Згодом вона підсихаює, текстура стає плотніша, твердіша але не до такої критичної ситуації щоб нею неможливо було користуватись. Пігмент так само є і він набирається на кісточку.
Кісточки.
Щодо кісточок для брів то маю дві від Malva та Stefani Carlotte. Про них розповідаю в наступному дописі та показую як вони малюють цією помадкою. Переходьте за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/7696/
Коментарі (0)