Альона)

Як я зберігаю планету🌍#свідомакраса

#свідомакраса

Ця тема напряму стосується косметичних засобів!Це дуже важливо для нас всіх🌍🌍Зараз ми живемо у сучасному світі де нажаль багато людей не замислюються,про те,наскільки те що вони купують нищить нашу планету.Пластик,полиетелен,-напевно,найпопулярніший серед всіх,їх використовує майже кожен виробник косметики🥲

Нащастя,багато виробників змінило упакування своїх товарів,та коли бачиш такий товар(ще й якісний),то очі радіють😀Маю,таких дуже багато))

Наприклад:Garnier,Pyunkang Yul,Nature Box❤️

Як я зберігаю нашу планету:

1.Ніколи не купую пакети з поліетилену,тільки крафт,крохмальний або ж просто беру з собою шопер(або купую,зараз майже в усіх магазинах шопер можно придбати)

2.Не використовую продукти з одноразовим пакуванням,це напряму відноситья до косметики.Я стараюсь купувати у тих баночках,що підлягають переробці.Це звісно не завджи виходить,але,я стараюся-та це є головним😀

3.Я завджи сортую сміття) та викидаю його у мусороки,ніколи не на землю або у море,річку...

4.Каву купую тільки в еко пляшці,трубочки та накривачки теж повинні бути еко)Якщо бачу що не еко,завджи пропадає бажання купувати😂продавці,беріть на замітку❤️

5.Тонер завджи наношу руками,це і зручніше і екологічніше

6.Також раджу перейти на менструальну чашу.Бо прокладки та підгузки найважча переробляються.На це йдуть 100-ні років...

Ось,додала невеличку підьорку своїх засобів з

еко пакуванням😍🛍Це тільки ті які збереглися,бо після використання звічно баночки йдуть на сортировку,а потім вже на переробку))

7.Ніколи не використовую засоби які тестуються на тваринах,бо після того як ви побачити як це "тестування" проходе,ви будете в шоці😭😭

8.Не використовую догляд для волосся,що містить силікони

Бережіть планету,бо,хто як не ми це зробить!❤️‍🩹🌍