Наталія С

Маски бренду Kerastase я постійно відкладала

Маски бренду Kerastase я постійно відкладала
Маски бренду Kerastase я постійно відкладала

Бренд Kerastase, покупку товарів якого я постійно відкладала, але дуже хотіла спробувати) Висока ціна та їх активний маркетинг мене відштовхували! Ну занадто їх багато, що не викликає в мене довіри.

Після термозахиста від Kerastase, де знайшла собі фаворита (пост нижче додам) вирішила все ж таки купити маски на пробу)))

Протягом двох місяців я тестувала дві маски:

1. Почну з Kerastase Blond Absolu Masque Cicaextreme - ефект доглянутого волосся як після процедури відновлення в салоні ( та ще вдома:)))) Волосся дуже круто зволожує, м'яке, не сушить наступні дні, у перший день ховає моє трохи посічене волосся, стає гладеньке, блиск волосся це щось неймовірне, запах приємний (я з тих людей, кого дратує запах і дуже часто через це перестаю користуватися косметикою). Окремо можу віділити, що ця маска вже є таки краще працює з фарбованим волосся, бо для когось, вона може бути занадто сильною і сушити!

Отже, результатом я задоволена 10/10, по акції я залюбки куплю собі ще одну:))

З такою маскою можна відростити волосся. Я завжди розчісую волосся до миття волосся та дуже обережно під час розподілення маски гребінцем для мокрого волосся.

2. Kerastase Nutritive Masque Magistral - Волосся не обтяжує, розсипчасте, виглядає більш живим і м'яким. Але потрібно щедро намастити волосся бо в іншому випадку не буде ефекту!

посилання на пост про саме цю самку детальніше: club.makeup.com.ua/post/8741/

Отже, моя оцінка 10/10 - планую купляти ще раз.

P.S. Наскільки круті маски не були, але хочеться трохи бюджетніші.. ) Відео/ Фото після Kerastase Blond Absolu Masque Cicaextreme.

Пост про термозахист від Kerastase https://club.makeup.com.ua/post/6046/