Масажер для шкіри голови 💜
Це був вдалий експеримент) Лише мій особистий досвід після використання цього аксесуара.
Користуюсь цим масажером від CosmoShop вже третій місяць на постійній основі. Щодо такого типу допоміжних засобів для волосся бачила багато різних відгуків і вирішила залишити свій.
Це саме допоміжний аксесуар, у комплексі з добре підібраним доглядом повинен працювати.
Хочу зазначити, що у мене не було проблеми із випадінням волосся, та воно все ж випадало у певній кількості, сезонно бувало і більше, а також були ділянки у районі чола, де б хотілось хоча б "бейбі" волосин.
Тоді у поле зору потрапив цей масажер і не довго роздумуючи я вирішила, що потрібно пробувати. Перші декілька разів робила масаж голови "на сухо", так, так теж можна, і бажано перед миттям, адже масажер розносить бруд і волосся швидше стане брудним. Тоді я нарешті зважилася нарешті купити розмарин та зробити "розмаринову воду", вона теж дуже гарно працює, та можна використовувати розмаринову олійку, це дуже гарно стимулює ріст волосся.
Зараз моя рутина така: за день до миття на вечір роблю масаж голови та втримаю у кінчики олійку жожоба від Hillary. Перед миттям голови за декілька годин також роблю масаж, гарно розчісую волосся і вже під час миття голови знову роблю масаж цим масажером вже разом із шампунем. Проходжу добре по усіх ділянках голови і де потрібна циркуляція крові для росту волосся.
Тепер про результат: він мені сподобався, спочатку використання волосся випадало трішки більше, адже випадали слабкі волосини, та вже за тиждень-два, стало випадати набагато менше, ніж випадало до використання масажера. Так, тут грає роль увесь догляд, та й масажер дає свій плюс.
Волосся не заплутує, та я люблю після нього пройтись ще масажною щіткою від Tangle Teezer, вона гарно вичісує волосся та не вириває. Так-так, я люблю масаж голови)) Циркуляція крові відчувається добре. Та для чутливої шкіри голови це може бути зажорстко чи боляче.
Ще один плюс – моральне задоволення, дійсно гарно розслабляє та очищує думки.
І головне, чи з'явилось нове волосся? У загальній густині сказати не можу, та "бейбі" волосинки є)) їхній ріст успішно активізовано! От саме зона біля обличчя стала ніби більш густішою.
Ну і ще одне, розмилювання шампуню. Звісно, з цієї задачею можна впоратись і пальцями, та особисто в мене склалось враження, що саме завдяки м'яким зубчикам шампунь краще розподіляється по усім ділянках голови.
Коментарі (0)