ksnklb

Масажер для шкіри голови 💜

Користуюсь цим масажером від CosmoShop вже третій місяць на постійній основі. Щодо такого типу допоміжних засобів для волосся бачила багато різних відгуків і вирішила залишити свій.

Це саме допоміжний аксесуар, у комплексі з добре підібраним доглядом повинен працювати.

Хочу зазначити, що у мене не було проблеми із випадінням волосся, та воно все ж випадало у певній кількості, сезонно бувало і більше, а також були ділянки у районі чола, де б хотілось хоча б "бейбі" волосин.

Тоді у поле зору потрапив цей масажер і не довго роздумуючи я вирішила, що потрібно пробувати. Перші декілька разів робила масаж голови "на сухо", так, так теж можна, і бажано перед миттям, адже масажер розносить бруд і волосся швидше стане брудним. Тоді я нарешті зважилася нарешті купити розмарин та зробити "розмаринову воду", вона теж дуже гарно працює, та можна використовувати розмаринову олійку, це дуже гарно стимулює ріст волосся.

Зараз моя рутина така: за день до миття на вечір роблю масаж голови та втримаю у кінчики олійку жожоба від Hillary. Перед миттям голови за декілька годин також роблю масаж, гарно розчісую волосся і вже під час миття голови знову роблю масаж цим масажером вже разом із шампунем. Проходжу добре по усіх ділянках голови і де потрібна циркуляція крові для росту волосся.

Тепер про результат: він мені сподобався, спочатку використання волосся випадало трішки більше, адже випадали слабкі волосини, та вже за тиждень-два, стало випадати набагато менше, ніж випадало до використання масажера. Так, тут грає роль увесь догляд, та й масажер дає свій плюс.

Волосся не заплутує, та я люблю після нього пройтись ще масажною щіткою від Tangle Teezer, вона гарно вичісує волосся та не вириває. Так-так, я люблю масаж голови)) Циркуляція крові відчувається добре. Та для чутливої шкіри голови це може бути зажорстко чи боляче.

Ще один плюс – моральне задоволення, дійсно гарно розслабляє та очищує думки.

І головне, чи з'явилось нове волосся? У загальній густині сказати не можу, та "бейбі" волосинки є)) їхній ріст успішно активізовано! От саме зона біля обличчя стала ніби більш густішою.

Ну і ще одне, розмилювання шампуню. Звісно, з цієї задачею можна впоратись і пальцями, та особисто в мене склалось враження, що саме завдяки м'яким зубчикам шампунь краще розподіляється по усім ділянках голови.