YuliHrytskoff

О, ця олійка просто чарівна! Ефект, склад, аромат – все на висоті!

О, ця олійка просто чарівна! Ефект, склад, аромат – все на висоті!

Масло для кутикули – невід’ємний атрибут для догляду за шкірою навколо нігтя та нігтьовою пластиною як у сфері професійної нейл-індустрії, так і при виконанні домашнього манікюру.

Особисто в мене шкіра рук дуже схильна до сухості, і як би професійно не був виконаний манікюр, а вже через тиждень кутикула виглядає не зовсім доглянутою. Тому я просто не уявляю свого догляду за кутикулою без якісної олійки, адже після її нанесення відбувається миттєве зволоження, загоєння дрібних тріщинок чи ранок, а також живлення шкіри, а відповідно – кутикула знову стає доглянутою, а манікюр – наче тільки після виходу з салону. Серед олійок для кутикули я перепробувала вже дуже багато варіантів, але в даному дописі хотілося б поділитися своїми враженнями про мою нову улюбленицю – Олію для кутикули “Ранок в Карпатах” від українського бренду Reglance.

Вид продукції: масло для кутикули.

Бренд: Reglance.

Класифікація: професійна.

Країна ТМ: Україна.

Виготовлено: в Україні.

Об’єм – 15 мл.

Ціна. Більш ніж демократична за такий об’єм і смішна у співставленні з якістю та складом засобу. На офіційному сайті бренду її вартість на даний момент – 63 грн, але ціна, звичайно, у різних інтернет-магазинах може різнитися.

Дуже стильне – чорний флакон із білими надписами, виготовлений із міцного непрозорого скла.

На обороті флакону є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Ковпачок зручний, виготовлений із матового пластику.

Пензлик дуже вдалий! В міру вузький і продовгуватий – таким якраз дуже зручно наносити масло саме на кутикулу. Ворс синтетичний, зріз рівний і прямий, всі ворсинки акуратно підстрижені, не вибиваються із загальної купки.

Перше, на що хочеться звернути увагу, характеризуючи олійку для кутикули “Ранок в Карпатах” Reglance – це на її чудовий склад! Адже абсолютно всі компоненти складу мають природне походження і являють собою тільки натуральні ефірні олії та вітаміни. Зокрема, згідно з інформацією на обороті флакону, до складу даної олійки входять: олія жожоба, іланг-іланг, олія мигдалю, вітамін А, оливкова олія, ароматизатор. Однозначно, такий склад не може не радувати!

Консистенція в олійки рідка, але по шкірі не розтікається, даючи час зробити невеличкий масаж з її допомогою.

Колір – абсолютно прозорий.

Запах – дуже цікавий! Це аромат релаксу, спокою та абсолютної гармонії… Ранкова роса на гілочках хвої, цвітіння польових трав та дурманливий іланг-іланг… Запах олійки дуже довго зберігається на шкірі (декілька годин) і відчувається навіть після миття рук.

У використанні олійка для кутикули дуже проста, проте при щоденному застосуванні дає чудовий результат!

Загалом, я використовую її ї одразу після новозробленого манікюру, а в подальшому – і в щоденному догляді за шкірою рук та нігтями. Користуватися олійкою максимально легко – просто наношу невелику кількість засобу на зону кутикули кожного пальця і легкими втираючими рухами роблю масаж, заходячи при цьому на кутикулу, бокові валики та ніготь (якщо він не покритий лаком). Олійка дуже швидко впитується, не залишаючи відчуття жирності чи плівки на шкірі.

Результат від використання олії для кутикули дуже радує! Вразило те, що ефект не просто косметичний, як це буває після багатьох олійок із синтетичним складом та мінеральними маслами в якості складників, а справді лікувальний та накопичувальний – при щоденному використанні даної олії кутикула повільніше наростає після обрізного манікюру, виглядає зволоженою, не виникають задирки, якщо після манікюру в зоні кутикули були ранки чи запальний процес – вони дуже швидко заживають; шкіра не лущиться та не тріскається, а робиться м’якою, ніжною та зволоженою; нігті швидше відростають. А завдяки цьому, манікюр від корекції до корекції зберігає охайний вигляд.

скажу, що Олією для кутикули “Ранок в Карпатах” від бренду Reglance я залишилась дуже задоволеною! В неї абсолютно натуральний безпечний склад, приємний аромат, реально працююча формула та накопичувальний ефект, низька ціна та великий об’єм, що зручно не тільки для домашнього, але й для професійного використання. Тому до покупки рекомендую однозначно!