rubywoo

як щодо сяйва? ✨

як щодо сяйва? ✨

Привіт!

Я була в пошуках саме такого тонального! Мені хотілось легкого сяючого покриття, не відчутного та не помітного на шкірі. Основним для мене було також те, щоб він не підкреслював лущення та сухість. Хоч шкіра в мене нормальна, але майже всі тональні підкресллювали лущення, про існування яких я не навіть не здогадувалась )) бо до нанесення тону їх не було. З цим тоном такої проблеми немає 🤍

В користуванні цей тональний безпроблемний: не тече, зручна помпа, його швидко і легко наносити (зазвичай використовую пензлик чи спонж, але іноді можу нанести руками). Він не перекриє недоліки, лиш вирівняє тон та "підсвітить" шкіру. Не відчувається маскою, можна сказати, взагалі немає відчуття, що я на себе щось намазала. Має не високий, але все ж захист: spf 18. Не сушить шкіру.

Тобто, для тих хто шукає щось з хорошим перекриттям, це не те що вам потрібно. Для жирної шкіри, також не радила б. А тепер, перейдемо до того, чому він може не сподобатись: навіть якщо я закріплюю цей тон пудрою (а я його завжди закріплюю), не проходить і декілька годин, як той сяючий фініш виривається з-під пудри назовні 😁 Можливо, тут ще справа в пудрі (в мене вона одна, з іншою не можу сказати як воно буде) Але виробник обіцяв сяйво - тримайте ))

Мене все влаштовує, бо саме на такий фініш і розраховувала, шкіра виглядає дуже "живо". Тож якщо вам захочеться трошки менше того сяйва, не кожна пудра зможе трохи приглушити його.

Для мене це чудовий варіант на кожен день. До речі, не помічала від нього ніяких подразнень чи висипань. Я була впевнена, що куплю його вдруге, бо знайшла для себе саме те, що шукала. Але, знаючи свою тягу до чогось новенького 😅, можливо зваблюсь спробувати щось ще ))