Анастасія Фоміна

Подарункова коробочка з доглядовою косметикою💛

Подарункова коробочка з доглядовою косметикою💛

Моя коробочка з доглядовою косметикою для обличчя від Garnier вже прибула до мене.Кожен раз дуже приємно отримувати подарунки за те,що ти робиш те ,що тобі приносить задоволення.Що ж будемо знайомитися з тим,що у цій коробочці.Це в нас продукти з лінійки з вітаміном C.Вже встигла все спробувати,тому перше враження є.Після якогось певного часу тестування зроблю дописи про кожен з продуктів,де розкладу все по полицях детально.

Перше,що у нас тут це міцелярна вода .Вона чудово змиває макіяж ,не подразнює шкіру та не залишає липкості -від мене лайк.

Друге-тканинна маска.Маска офігезна,дуже добре пропитана,приємна,може трохи щіпати шкіру через наявність вітаміну С певно.Шкіра після її використання свіжа та сяюча.

Далі йде сироватка.Легка текстура,яка доволі швидко вбирається,трохи липкувата.Коли сироватка вбирається на шкірі залишаються маленькі сяючі частинки.Шкіра з цією сивороткою виглядає більш підтягнутою,пори стягуються,тон шкіри стає більш сяючим та вирівняним.Ніяких неприємних відчуттів та реакцій не викликала.

Наступне,це гель для вмивання.Милиться він доволі добре.Піна,яка утворюється під час розмилення ніжна,доволі не погано очищує шкіру від залишків макіяжу,неприємних відчуттів під час використання не викликав,але після вмивання моя чутлива шкіра була червоненька та стягнута.Напевно цей продукт не для мого типу шкіри,а більше як варіант засобу для вмивання підійде більше жирній шкірі.

І останнє гель желе.

Ось цей продукт не дуже підійшов моїй шкірі,нажаль моя чуттєва шкіра среагувала на нього почервоніннями.Але вбирається він швидко,залишає трошки липкостості,текстура приємна,легка та формат гелю желе дає такий охолоджуючий ефект шкірі через що вона неначе відразу підтягується.Якогось зволоження я не відчула.

Всі ці продукти мають приємний цитрусовий аромат та справді містять у складі цитрусові екстракти.

Я від себе точно рекомендувати маску тканинну та міцелярну воду,все інше варто тестувати,бо пам‘ятаємо,що вся косметика на кожному типі шкірі може діяти по різному.

Ще раз хочу подякувати makeup за можливість відкривати для себе нові продукти🤍