YuliHrytskoff

Знахідка для сухої шкіри рук! Неймовірний аромат, чудовий натуральний склад, прекрасна ефективність!

Знахідка для сухої шкіри рук! Неймовірний аромат, чудовий натуральний склад, прекрасна ефективність!

Як не крути, а руки – це візитна карточка жінки! Саме вони видають наш вік, соціальний статус, сферу діяльності... Тому кожна поважаюча себе жінка повинна піклуватися про красу своїх рук! І щоб шкіра рук якомога довше зберігала молодість та доглянутий вигляд, необхідно, насамперед, регулярно зволожувати шкіру та використовувати для цього якісні креми для рук. А в даному дописі я хочу поділитися своїми враженнями про крем, який підкорив моє серце не тільки своєю якістю і ефективністю, але й неймовірним ароматом та абсолютно безпечним натуральним складом – Крем для рук “Mandarin&Vanilla” від українського бренду Reglance.

Вид продукції: крем для рук.

Бренд: Reglance.

Класифікація: професійна.

Країна ТМ: Україна.

Виготовлено: в Україні.

Об’єм – 150 мл.

Ціна – 319 грн на офіційному сайті бренду, але вартість крему у різних інтернет-магазинах може різнитися.

Дизайн крему для рук доволі мінімалістичний, проте функціональний. Крем розфасований у видовжений прозорий пластиковий флакон, навколо якого наклеєна інформаційна етикетка з відомостями про засіб від виробника.

Дуже зручним є те, що флакон обладнаний помпою-дозатором (страшенно не люблю відкручувати/закручувати кришечки у тюбиків з кремом, особливо, якщо він уже нанесений на руки), тому дане рішення у дизайні для мене однозначно виграшне! Дозатор працює абсолютно безпроблемно – не заїдає, не «плюється».

Як звичайно, характеристику будь-якого засобу доглядової косметики я розпочинаю з декількох слів про склад продукту. У крему для рук від Reglance він, не побоюсь цього слова, просто ідеальний! Практично всі компоненти складу – природнього походження, серед складників такі корисні для нашої шкіри компоненти як кокосова олія, молочна кислота, гліцерин, масло мурумуру, сквален та багато інших. Чесно кажучи, в даний час важко знайти достойний крем з таким ідеально-натуральним складом за доступною ціною!

Консистенція засобу кремоподібна, в міру густа, водночас, по текстурі – нагадує збиті вершки – дуже ніжна! Але про нанесення, впитування крему трішки далі по тексту.

Колір – абсолютно білий, що в черговий раз підтверджує відсутність синтетичних барвників у складі.

Запах – ммм, це щось неймовірне! Солоденький, пряний – однозначно сподобається любителькам гурманських ароматів! Аромат дуже цікавий, чітко простежуються нотки ванільної випічки з цитрусовою цедрою – він настільки «смачний», що, нанісши крем на руки, я просто не можу надихатися цим ароматом! До речі, запах у крему дуже стійкий, відчувається на шкірі впродовж декількох годин.

Користуватись даним кремом – одне задоволення! Крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі, не скатуючись при масажі рук, тому прекрасно підійде не тільки для домашнього використання, але й для професійної діяльності майстрів манікюру. Поглинається дуже швидко – буквально за декілька хвилин, не залишаючи ні відчуття плівки, ні липкості, ні жирності. Дуже люблю такі креми для денного використання і на роботі – не потрібно довго чекати, поки крем повністю впитається, боячись випадково залишити жирний слід на важливих документах…

По ефективності – теж плюс! Після використання крему шкіра рук гладенька, зволожена, дуже ніжна! Ручки виглядають значно більш доглянутими та просто шовковистими на дотик, а при регулярному використанні крему добре загоюються всі пошкодження та подразнення! Шкіра після крему зволожена, проходять лущення. Також я для себе відзначила гарний вплив крему на кутикулу - якщо щовечора втирати в цю зону крем - кутикула наростає не так швидко і не з'являються задирки, що дозволяє зберегти охайний вигляд манікюру на доволі тривалий період.

скажу, що крем для рук “Mandarin&Vanilla” від українського бренду професійних засобів для манікюру Reglance мені дуже сподобався по всім можливим параметрам – у нього чудовий натуральний склад з великою кількістю природніх масел та екстрактів; має приємну текстуру, завдяки чому швидко поглинається, не залишаючи на шкірі плівки, жирності чи липкості; прекрасно доглядає за шкірою рук, роблячи її зволоженою, доглянутою та надзвичайно гладенькою; а ще – має ну дуууже «смачний» аромат! Крем вартий покупки однозначно!