Ксенія 💫

Стійкий блиск, який сяє усіма переливами. Найпопулярнішій #05 PEARLY PINK.

Стійкий блиск, який сяє усіма переливами. Найпопулярнішій #05 PEARLY PINK.

Вітаю 🥀 Кожна красуня полюбляє прикрашати свої вуста - це або помади, або блиски, або навіть просто контур олівцем. Але вуста відразу набувають зовсім інакшого вигляду та виразності. Сьогодні про засіб, який є ТОП серед моїх літніх блисків для губ, а саме відтінок. Це 3D Hydra Lipgloss від Kiko Milano.

Об'єм : 6,5 мл

Країна виробник: Italy, "KIKO MILANO"

Відтінок: 05 PEARLY PINK.

У ньому гармонійно поєднуються ніжність шовкової вуалі та дорогоцінне сяйво мерехтливих зірок. Відмінність 3D Hydra Lipgloss від звичних засобів у тому, що він має тривимірний ефект, що дозволяє кожен раз отримувати чудовий результат і бездоганний макіяж.

Відтінок PEARLY PINK сам по собі практично прозорий, має ледь-ледь рожевий відлив. Тобто, надавати кольору як такого він вустам не буде практично. А от трішки ефекту "3D" завдяки мерехтливому сяйву, це він може.

Також, якщо пігмент ваших власних губ досить яскравий, то і цей легкий, ледь прозорий відтінок буде також більш насиченим виглядати. З ним вуста виглядають гладкими, можливо навіть трошки з лаковим ефектом та пухкі😍 Ну а особлива гра цих переливів це окрема річ , саме тому я його обожнюю носити влітку, коли сонечко максимально яскраве і ці блискітки грають усіма своїми фарбами 🌈

Цей відтінок універсальний, абсолютно умісний усюди і не зобов'язує. Причому підходить як для підлітків, так і старших за віком красунь.

Надаю фото саме при сонячному світлі, щоб ви змогли побачити блискітки і різницю з нафарбованими вустами та ні.

Текстура трохи в'язка та щільна. Навіть через такий напівпрозорий відтінок можна помітити, як засіб щільно лягає на поверхню. Є трошки липкість, так. Але це ж блиск. Зазвичай текстури блисків апріорі липкуваті. Але це не та липкість противна та яка склеює між собою губи.

На мені він ніколи не розтікається і носиться досить довго.

За рахунок екстрактів додатково відбувається насиченість губ (догляд), таким чином ви ніколи не відчуваєте пересушеність.

В даній лінійці можна зустріти блиски з різним ефектом на вустах : від насичених ультрапігментованих відтінком до прозорих, від блискучого та з перламутром. Взагалі палітра дуже широка і я впевнена кожна знайде свій 💁‍♀️

Упакування досить лаконічне : прозора туба, де можна спостерігати колір, логотип на кришечці та м'який фетровий аплікатор, що дозволяє легко і рівномірно нанести засіб (дуже зручний). Продукту набирає не багато і не мало, одного разу мені вистачає, щоб прокрасити повністю вуста.

Ковпачок добре закручується, засіб не витікає і навіть різьбу саму не забруднює. А це ой яка рідкість для блисків!

Про ще 2 відтінки, але в нюдовій тематиці написала докладно у цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/36401/#comments

Про легкий тональний з сяючим ефектом від КІКО написала тут https://club.makeup.com.ua/post/19312/

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨