Lumene Matte Oil-control Foundation. Найкраща з випрубаваних мною тональних основ

Lumene Matte Oil-control Foundation. Найкраща з випрубаваних мною тональних основ

Привіт усім,

Довгий час я була в пошуках ідеального тону для своєї проблемної комбінованої шкіри, і нарешті знайшла його - Lumene Matte Oil-control Foundation.

Почну з того, що до цього я пробувала різні варіації тону, він легеньких бб-кремів, сс, і до важких тоналок. Результат був один і той самий - з'являлися нові комедони та почервоніння. Також дуже часто бувало таке, що засіб окислювався на шкірі та скочувався, що виглядяло, м'яко кажучи, не дуже. Роки два тому я спробувала ось цей від Lumene, мені його порекомендувала дерматологиня. Крем розроблено для жирної та комбі-шкіри, яка схильна до висипань та жирного блиску. Ну і на самій упаковці одразу написано, що він матувальний.

Мої особисті враження від використання:

  • Він гарно лягає на шкіру тонким шаром і не підкреслює недоліків. При чому, немає ефекту маски, все максимально натурально.
  • Дійсно має матовий фініш, але не 100%, якщо у вас сяюча зволожена шкіра, цей ефект буде помітно.
  • Не скочується за цілий день носки та не окисляється, що дуже важливо для тонального.
  • Не забиває пори та не визиває висипань. Це особисто для мене дуже важливий пункт, адже фактично всі попередні тональні мали не зовсім позитивний вплив на мою шкіру.

Звичайно, що вибір тональної основи річ дуже індивідуальна, але все ж, я буду рада, якщо цей допис комусь допоможе у виборі продукту.

Всім дякую!