Аналог Baccarat Rouge 540. Bibliotheque de Parfum Ultimatum

Аналог Baccarat Rouge 540. Bibliotheque de Parfum Ultimatum

Парфуми - це моя слабкість, я обожнюю цікаві та багатогранні аромати. Минулоріч в Douglas я отримала в подарунок до покупки пробник парфумів Baccarat Rouge 540. Тоді я закохалась у цей аромат, але ціна на нього "кусається" та і не на повсякдень подібний парфум. І ось нещодавно я натрапила на парфуми від українського виробника Bibliotheque. Уже сама назва сподобалась, так що почитала коментарі та виявила, що Ultimatum нагадує відому Бакару. Хоч я і прихильниця лише оригіналу, але тут вирішила спробувати.

За пробник 3 мл. я заплатила 159 грн. Спочатку здалося, що це висока ціна за такий маленький об'єм, але ні, цього досить достатньо для повного затесту.

Опис аромату:

Верхні ноти: Жасмин, Шафран

Ноти серця: Деревинний бурштин, Сіра амбра

Кінцеві ноти:Білий кедр, Ялинова смола

Як можна побачити із композиції, то аромат із категорії східних.

Мої враження від парфюму:

Особисто мені вони більше сподобались, ніж ні. Але сказати, що цей парфум став фаворитом не можу. Так, вони дуже красиво звучать на шкірі таким теплим, в міру солодкуватим ароматом.

Для мене вони не зовсім інтенсивні, адже я звикла до більш-менш важких парфумів, як от Vercace Black Noir або ж Mon Paris Yves Saint Laurent. Що до стійкості - то вона доволі непогана. Запах тримається на шкірі довго, на одязі теж. На рахунок шлейфу - то він буде.

І все б, здавалося, ідеально, але таки чогось в них мені особисто не вистачає. Не сталося любові з першого пшику.

Я все ж раджу спробувати Bibliotheque de Parfum Ultimatum, якщо ви прихильниці східних ароматів. Ось такі мініатюрки 3 мл. досить гарний варіант для того аби познайомитись із парфумом. До речі, мені їх ще й на довго вистачило, адже придбала я їх більше місяця тому, але вони досі не закінчились.

Тож, спробуйте)

Аналог Baccarat Rouge 540. Bibliotheque de Parfum Ultimatum