Oli Seagull

Garnier здивували!

Garnier здивували!

Прочитавши склади я була доволі вороже налаштована і очікувала не самих приємних реакцій моєї шкіри.

Гелями я не користувалась вже бог зна скільки років, бо віддаю перевагу пінкам. А ті гелі, що колись в мене були, зокрема аптечні, майже всі пересушивали мені шкіру.

І як я була здивована почавши розтирати цей гель в руках і відчувши ніжнятинку! Не повіривши своїм відчуттям почала розтирати на обличчі і це було тааак приємно. Думаю "ого!"

Витерши обличчя, шкіра залишилась такою ж ніжною, не стягнутою.

Вже з азартом пішла скоріше до інших засобів)

Сироватка - основний герой цього набору, бо саме вона повинна мати найбільший вплив на оствілення шкіри і плям. Наношу зазвичай 3-4 краплі і розтираю до повного вбирання.

Якщо залишити тільки її і не використовувати далі крем, то залишається трохи липкості.

Це перший вітамін С в моєму догляді і я так думаю він доволі лайтовий. По відчуттях просто приємна зволожена шкіра. Більшого сказати поки нічого) Але я сфотографувала пару плямок, якщо буде результат, то буде новий відгук через місяці 2-3. А якщо не буде, то просто доповню цей )

Крем- желе по факту просто гель крем, назвали так мабуть щоб цікавіше звучало))

Вбирається в шкіру дуже добре і як раз саме він глушить липкість після сироватки. Шкіра залишається зволожена та матова.

Поки що мені подобається.

Маска кремової консистенції і цієї рідини ну дуже багато. З обличчя не стікає, лекало зручне. В пакетику залишається ще стільки, що думаю можна на декілька днів розтягнути і використовувати як крем, якщо хтось так робить)

Але мені вона трохи пекла шкіру, хотілося її зняти вже через хвилини 3.

Я висиділа 10 хв, зняла, шкіра була почервонівша. Залишки витерла спонжем. Коли все підсохло, обличчя було достатньо зволожене, я нанесла тільки пару крапель сироватки і все, крем вже був би перебором.

Від маски в загальному приємних відчуттів не залишилось.

Міцелярну воду я беру маленькими пляшками і використовую суто для туші, яка погано змивається моїми вмивашками для обличчя. То ж мені достатньо, щоб не пекла очі)

Ця міцелярна вода гарно справляється з цією задачею, неприємних відчутів не викликає. Хоч виробник і зявляє, що вона не потребує змивання, я цим казкам не вірю і всеодно після неї ще вмиваюсь піною .

Сьогодні 5 день використання цих засобів, зі шкірою поки все добре.

Закриваючі очі на складники і враховуючі бюджетність, я можу радити цю лінійку тим людям , кому не важливо це все :)

Але супер ефекту я б від неї не очікувала. Бо справді хороший діючий віт С коштує грошей. Просто приємний бюджетний догляд - так.

Я справді приємно вражена, що не отримала пересушення, лущення, свербіжу, висипів чи ще яких проблем.

Планую до кінця використати ці засоби, але повторювати не буду, бо є більш дієва доглядова косметика і з безпечнішими складниками. Ну ладно, міцелярку може і повторю:)