Кароліна

#Свідомакраса

#Свідомакраса

Один з лайфхаків заключається в тому, що можна зекономити на ватних дисках. Отже, коли ви хочете зняти макіяж або протерти обличчя тоніком, ви берете цілий диск і робите, те що треба, але ви можете зекономити! Як це робиться: перед тим, як почати наносити на ватний диск щось, то просто розділіть його надвоє. Для чого? Так ви зможете зменшити їх розхід вдвічі, цим же зекономити гроші) І саме головне: ви зменшите кількість упаковок від ватних дисків, за допомогою зменшення витрати, тих самих, ватних дисків. Але, все ж таки, краще перейти на багаторазові диски)

Друга порада - це про сортування пустих баночок від косметичних засобів. Коли у вас закінчується якийсь засіб, наприклад крем для обличчя, не спішіть нести його у смітник, набагато краще покласти його в якусь шафку, а потім, при змозі, принести його на переробку сміття. Як ви б не хотіли позбутися цих баночок прямо зараз, подумайте про те, що було б набагато краще для Землі, для вас, для ваших потомків)

І нарешті третя, невелика, але важлива порада. Страйтесь купувати косметику, яка не тестухтось на тваринах (щоб виробники, бренди почали від цього відходити), бо тваринки - теж природа і без них не модна уявити життя. І ще, купуйте косметику, в якої пляшка вже йде з переробленого пластику (після цього, також, не забувайте сортрувати), так ви допоможете природі без додаткових зусиль.

Ось вам і три лайфаки/поради для того, щоб зберегти нашу єдину Землю, навіть зекономивши гроші) Дуже надіюсь, що вам було цікаво і ви будете користуватись цим.

Кароліна
2
Підписники
0