ksnklb

Мій досвід з розмариновою водою для волосся 🌿

Ніколи не думала, що колись буду писати рецепти😅 Але все добре, це б'юті рецепт)

Надивившись тіктоків про розмаринову воду я не витримала і вирішила теж спробувати. Це було ще два місяці тому, нажаль перед початком користування не зробила фото до, тому наочного порівняння не буде. Та можу сміливо сказати, що нові волосинки ростуть! Бачу це по бейбі волосинках на чолі, де я якраз цього прагнула. Сама довжина також росте швидше, а волосся випадає менше, особливо під-час та після миття голови коли я найбільше його втрачала.

Звісно, це все залежить від цілого комплексу хороших засобів із гарним складом. Та розмаринова водичка, як допоміжний елемент догляду теж має свій вплив.

Залишаю рецепт, а дальше розповім як наношу😉

1. Беремо 3 гілочки розмарину, бачила що і сушений з аптеки підійде.
  2. Доводимо воду до кипіння у невеликій каструлі і коли вона вже кипить закидаємо туди гілочки розмарину. Скручуємо газ і варимо гілочки до 20 хвилин.
  3. Потім виключаємо газ, накриваємо каструлю кришкою і чекаємо щоб охолола вода.
  4. Заливаємо воду у баночку.

Примітки: під-час варіння, або після можна додати олійки, я додаю олійку жожоба від Hillary.

Баночку краще мати з розпилювачем, щоб бризкало. У мене на той час була баночка із розпилювачем, що виливає. Також можна у баночку від сироваток, де є пипетка.

Як я наношу: перед миттям голови за день і безпосередньо в день миття голови (за декілька годин до самого миття) розбризкую на шкіру голови, щоб потрапила вода на різні ділянки, а потім роблю масаж голови масажером від Cosmo Shop, так і масаж приємніший, і вода точно потрапляє на усі ділянки. Після цього розчісую волосся та на кінці інколи наношу олійку жожоба і заплітаю косичку.

Так, голова від цього стає бруднішою, тому краще робити це вже в день миття голови.

Якщо мати дозатор із розпилювачем, то можна розбризкувати воду кожного дня і робити масаж вже коли нікуди не збираєтесь йти)

Алергічної реакції у мене не було. Також волосся це не пересушує.