Angelina Knf

Neutrogena Norwegian Formula Lipcare SPF20

Neutrogena Norwegian Formula Lipcare SPF20
Neutrogena Norwegian Formula Lipcare SPF20

Побачила в історії у блогера цю бюджетну помаду, що є рідкість побачити у блогерів щось бюджетне😂 дівчина приймає ретиноїди, а ретиноїди як ми знаємо сушать шкіру, губи особливо.. я подумала, що якщо навіть людям на ретиноїдах допомагає, то мені взагалі без того що я не приймаю ретиноїди допоможе зволожити губи, одразу прочитала відгуки, по відгукам все добре, всім дуже подобається тому рішила, що точно потрібно замовляти!

  • Далі відгук на помаду, яку я замовляла, ще в листопаді 2022 року і вона досі є! Тому це плюс помади, дійсно помади вистачає на дуже довго. Склад прикріпила на фото він дійсно хороший) застереження лише є на «санскрін» це тому що помада має спф (що для мене є добре, коли в помаді є спф) і на «парфумування» тобто можливо цей компонент може використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти, але запах особисто мені нормальний, не вонючий)
  • Далі по опису продукту «спеціальна формула засобу багата на натуральні воски, які створюють захисну плівку на губах, розгладжують поверхню шкіри і надають їй додаткову еластичність» можливо тому ця помада не достатньо зволожує мої губи, але відразу скажу це так як я бачу та відчуваю цю помаду на собі.
  • Далі «полівітамінний комплекс сприяє швидкому загоєнню тріщин, захисна губна помада "норвезька формула" допоможе зберегти молодість та красу ніжної шкіри губ» можливо якщо її часто наносити на губи вона дійсно швидко загоїть тріщини губ.

Я зробила для себе висновок, що помада не дуже зволожуюча, а більше живильна)

Тому якщо не важко напишіть будь ласка в коментарях помади, які дійсно круто зволожують губи, бажано бюджетні🫶🏻 (кармекс та вазелін не потрібно рекомендувати)