Maybelline anti-age instant eraser

Maybelline anti-age instant eraser

Прийшов час написати мені відгук на співбрата fit me. Ну, погнали.
Враження від нанесення:
Спочатку, як консилер був свіженький-новенький, він наносився непогано, хоч і був якимось сухим. Текстура була трішки легшою ніж в fit me. Та потім.... Все пішло шкереберть. Він ніби ще більше став сухим, почав скочуватись грудочками, його не можливо було нічим нормально нанести. Пензлики залишали смужки, пальці теж. Вологий спонжик так-сяк, але міг впоратись. Хоча, ще можна було умудритись пальцями втоптати його на шкірі. То був ще той квест.
Плюси:
Навіть не знаю, що написати 🤣
Мінуси:
❌Провалюється всюди куди тільки можна
❌Підкреслює мімічні зморшки
❌Десь після 3-4 місяців після відкриття став наноситися з грудочками (на упакуванні зазначений термін придатності після відкриття 6 місяців)
❌Тримається десь години 3-4, але повністю не зникає, а залишає одні грудочки
❌Підкреслює сухість і лущення шкіри, навіть те, про яке до нанесення макіяжу не здогадувалася 🥰
❌Пакування. О, тут окрема історія. Почнемо з цієї недолугої губки (мочалки, жульки, мохнатки), яку вчіпили на верх. Як вона мене дратує, словами не передати. Її не можна зняти щоб помити, вона постійно бруднить кришку, консилер завжди має неакуратний та неохайний вигляд. На просторах інтернету пишуть, що ця мохнатка має бути з якогось антибактеріального матеріалу, але чесно, мені важко віриться в таку його ефективність.
Сам корпус крихкий. Не знаю, чи видно на фото, але стрижень всередині, звідки сам консилер дістається до тої жульки, тріснутий. Консилер витік і не гарними буграми засох. Скоріш за все, він такий і був ще при придбанні 🤦 Ще дивувалась спочатку чому так довго потрібно крутити, щоб консилер хоч трішки показався назовні. Це уже потім як покористувалась, побачила, що не так.
Висновки:
Не пощастило конкретно, більше такого не придбаю.

Maybelline anti-age instant eraser