rubywoo

догляд з вітаміном С

догляд з вітаміном С

Привіт!

По-перше, дуже хочеться подякувати makeup за цей прекрасний бокс, за можливість протестувати щось нове та поділитись своєю думкою з іншими.

По-друге, важаю за потрібне, одразу написати, що я маю нормальну шкіру (в холодну пору - схильну до сухості), проблемну, з розширеними порами, чорними цятками та не чутливу. Тож, пишу саме за свій досвід використання, саме на своїй шкірі 🙌🏼

Протягом всього періоду тестування боксу (6 днів), я не використовувала додаткові засоби догляду за обличчям, окрім своїх тонера та крему під очі. Хотілось якомога краще «зрозуміти» кожен засіб, побачити його дію або ж навпаки.

Також, маю зазначити, що я взагалі не спеціаліст у складах. Тому, на цьому зупинятись не буду. Тут будуть лише мої враження, фото до/після та висновки.

догляд з вітаміном С

Для мене це досить комфортний та приємний гель. Сухості від нього не помітила. Має приємний цитрусовий запах: не різкий та не хімозний, як на мене. Але зверніть на це увагу, якщо не «товаришуєте» з ароматизованими засобами. Дуже добре піниться: я спочатку руками утворюю піну, а потім уже наношу спінений гель на обличчя. Гарно очищає.

Мені сподобався. Та чи підійшов він для моєї шкіри? Поки що не зрозуміло, буду тестити ще.

Зручна форма випуску: скляна пляшечка з піпеткою. Сама сироватка, рідкої консистенції білого кольору. Користувалась нею один раз на день, ввечері. Наноситься легко, досить швидко вбирається, не залишає липкості, плівки. У мене не було ніяких поколювань чи інших неприємних відчуттів при нанесенні.

Була особливо їй рада, бо моя сироватка якраз закінчилась )) Подобалось, як після неї виглядає обличчя, тож із задоволенням користувалась.

Я найбільш скептично ставилась саме до цього засобу, але після перших затестів, негативних емоцій він не викликав.

Одразу після нанесення, було відчуття липкості. Але через декілька хвилин, липкість повністю зникає. Впродовж дня не було відчуття стягненості, сухості, чи навпаки жирності. Але мені, чомусь, все одно хочеться більше зволоження ))

Особливо приємно, цей холодний гель наносити на шкіру вранці. Правда, хотілось би, ще якусь лопатку, щоб діставати його з баночки 😁

Люблю маски! користуюсь не часто, але для мене це такий релакс 😍

Щодо цієї тканинної маски, то знову ж таки, ніяких поколювань не було. Обличчя після неї гладеньке, дуже приємне на дотик. Вона класно зволожує та освіжає. Лекало досить зручне 👌

Я точно буду не одна, хто напише, що це далеко не перша пляшечка міцелярки від Garnier 🙋🏻‍♀️ Завжди купувала собі класичну версію (з рожевою кришечкою), остання у мене була трояндова. Всі попередні дуже подобались (тому, завжди їх повторювала), і ця не виключення. Чудово змиває макіяж, має приємний запах. Щоб не було вказано на пляшечці — завжди після використання додатково вмиваюсь з гелем. Мені так звичніше і спокійніше ))

Якось купляла для цікавості міцелярну воду інших брендів, але вони мені не сподобались, тому поверталась до перевіреної та улюбленої від Garnier 💛

Я з великим ентузіазмом взялася тестувати наповнення коробочки, але всеодно трішки хвилювалась. Бо маю доволі капризну шкіру, і якщо їй щось не підходить, я про це дізнаюсь дуже швидко ))

Перші декілька днів, я була в приємному шоці. Обличчя виглядало чудово, навіть помітила сяяння шкіри, як і заявляє виробник. Але на 4-5 день у мене почались висипання 🥲 І вже на 6 день, коли побачила, що їх кількість збільшується, вирішила призупинити тестування. Не знаю, який саме засіб/засоби мені не підійшли і чому. Але цікаво про це дізнатись та проаналізувати. Тож, поки повертаюсь до своєї звичної рутини в догляді за обличчям. І як приведу все до ладу, буду брати на тест по одному засобу ))

Щоб вичислити хто мені підходить, а хто — ні 🔍

Першочергово хочеться повернутись до сироватки, потім до гелю для вмивання. Міцелярну воду, без варіантів – залишаю та користуюсь 🙌🏼 Найменш за все, мене зацікавив зволожувальний гель. Якось не дуже мій засіб, хоч і доволі приємний. Якщо повернусь до нього, то тільки для використання вдень або як базу під макіяж. На ніч точно ні, бо хочеться намазати щось дієвіше та поживніше.

Більше за все, як ви зрозуміли грішу саме на цей гель 😁 Бо знаю, що мені дуже мало засобів підходить (саме із кремів/гелів для обличчя). Тому, наразі не знаю, чи варто його вдруге брати на затест ))