Olexandra

Олівці для очей 👁

Олівці для очей 👁

Привіт! Користуєтесь олівцями для очей?

Моя рука до них тягнеться час від часу, але в основному до білого олівця, щоб профарбувати слизову.

Покажу вам свотчі олівців і як змивається. Тільки не смійтесь із заточки олівців, особливо від Lamel😁 бо у мене нема нормальної точилки, може ви порекомендуєте гідну уваги? Пишіть у коментарях🤗

Олівці для очей 👁
Олівці для очей 👁

Це автоматичний олівець від Yves Rocher. Купила його давно, навіть не згадаю коли. Мені чомусь сподобався колір, я такий і хотіла. Хоч він у мене не один рік, але я тільки нещодавно помітила, що у нього є точилка🙈 іноді ТікТок буває корисним 😅Що стосується самого олівця, то він не дуже то і водостійкий як зазначається. Ще має дрібні малопомітні блискітки. Я пробувала і стрілки малювати, і на слизову наносити, і як тіні, але ніяк не виходить з ним подружитись. Навіть якщо наносити на підготовлену повіку він тече. Взагалі таке враження, наче макіяж з цим продуктом брудний.

Ці олівці я об'єднала, бо вони чорного кольору, тільки LCF м'якший і жирненький. Artdeco придбала в той час, коли боялась і уникала в макіяжі стрілок. Думала, що натренуюсь на ньому, а потім спробую лайнер. (Судячи зі "значного" розміру, я все таки наполегливо і натхненно це робила 😁).

Краще б одразу почала з лайнера, бо виявилося це простіше і не так страшно як я думала 😅

Ось тут про лайнер https://club.makeup.com.ua/looks/2086/

Олівець мене розчарував тоді, бо очікування були завищені як для такого продукту. Може для тушовки його варто спробувати. З LCF я теж не подружилась, і рідко використовую, тільки тоді коли треба замалювати невеликі пробіли.

Олівець призначений не тільки для очей, а і для губ. Поки що не можу визначитись подобається він чи ні. Текстура тверда.

Він великий, думаю до пенсії вистачить😁.

Єдине, що мене бентежить це виробник. Сам бренд наче з Турції, а на олівці все написано російською🤔 Щось не дуже зрозуміло з цим. Якщо щось знаєте пишіть.

Взагалі цей бренд давній, як Ruby rose. Можу помилятися у тому, що вони наче пов'язані між собою.

Ці каяли з'явились у мене недавно. Гарні насичені кольори, м'яка і жирненька текстура. в принципі не погані, і тушовці піддаються, і можна графічні стрілки малювати. Тільки підстругати нормально, а не так як я😁

Як ви можете побачити на фото, не всі олівці так легко змити.

Використовувала двохфазний засіб.

Я змочила ватний паф і легенько притиснула до руки. Витримала декілька хвилин, але для того щоб краще видалити намальоване довелося потерти. Олівцями малювала на голій шкірі.

Загалом, всі олівці мають насичену пігментацію, оскільки кольори темні. На майбутнє буду експериментувати іноді і додавати олівці у макіяж.

Дякую за увагу! Діліться своїм досвідом, любов'ю/нелюбов'ю до олівців. На які варто звертати увагу, лайфхаки. Короче, діліться у коментарях своєю думкою і враженнями😉