Malisa

Lancome Idole Nectar - новий фланкер в серії Idole

Lancome Idole Nectar - новий фланкер в серії Idole

Я обожнюю парфумерію. Якби могла, то мабуть скупила би всі гарно пахнучі флакончики, і ті, які виглядають як витвір мистецтва. Але все ж є деякі бренди, до продукції яких відношусь по особливому. І бренд Lancome один з них.

Тому як побачила ну дуууже приємну ціну на новинку Nectar, без жодних сумнівів та затестів замовила.

Lancome Idole Nectar - новий фланкер в серії Idole

В мене самий мінімальний розмір повномірного флакону - 25 мл. Коробка в стилі цієї серії, але все же трохи відрізняється.

З одного боку мені дуже імпонує флакон - тонкий, стильний, але він зовсім не стійкий на всіх поверхнях і норовить впасти, тому приходиться його підпирати іншими флаконами.

Кришка, як завжди, легко залапується. Але це не критично, мало хто це помічає в рутинних днях.

Ось що точно відрізняється - це колір флакону. Це дійсно нектар. Але прям дуже яскраво це видно лише на білому фоні, в житті, при денному світлі це не настільки прям контрастно.

Відразу йде ассоціація, що всередині має бути щось солодке, фруктове, згадується літо, тепле сонечко і багато стиглих фруктів на тарілці, а поряд красива ваза зі свіжими і сильно пахнучими квітами.

При першому тесті, як тільки флакон до мене приїхав - відкрила кришку, нанесла на запястя і трохи засмутилась. Аромат майже повністю копіював флагманський Ідоль, відчувала ту саму троянду, і здавалося - де тут новинка? ну, трохи різниться... Але аромату з дороги потрібно дати час на відпочинок, щоб все всередині "подружилося" знову.

Але зараз, вдихаючи то флагманський, то флакер - вони різні.

Класичний Ідоль - це більш шипровий, хрустальний аромат в якому багато троянд, трохи солодкуватості. Один з моїх найулюбленіших парфумів, які носила і взимку, і восени, в влітку - і він завжди доречний, він не душить, не заважає, а є моїм елегантним доповненням.

Idole Nectar - це більш густий аромат, більш насичений солодкою ваніллю і карамеллю. Тут вже немає тієї хрустальної троянди, вона вже солодша, нагадує троянду з домашнього саду, яскрава, як в дуже теплий літній день.

Якщо подивитись на ноти аромату:

  • Початкова нота:Болгарська троянда, Граська троянда, Турецька троянда
  • Нота серця:Карамель, Попкорн
  • Кінцева нота:Ваніль

Це вже більш гурманистий аромат для любителів солодкого. Він ідеальний зараз, на більш холодну пору року - він зігріє, дарує якийсь святковий настрій.

Стійкість чудова. На волоссі, одежі тримається як прибитий увесь день, а ось зі шкіри може злітати швидше.

Якщо шукаєте чогось солоденького, але вже зі знайомим "ДНК" від класичного Ідоль - дуже рекомендую звернути увагу на цей фланкер.