Наталія С

Маска Kerastase Nutritive Masque Magistral, яку спочатку недооцінила..

Маска Kerastase Nutritive Masque Magistral, яку спочатку недооцінила..

Я несподівано відкрила для себе маску для волосся, яку довго не оцінювала належним чином, але виявилася, що вона мега крута! Раніше я вже писала про засоби для волосся Kerastase, Kerastase Nutritive Masque Magistral - спочатку не розуміла її ефекту, вона здавалася мені звичайною і не виправдовувала її ціну. Але після того, як прочитала ще більше відгуків від дівчат, почала задаватися питанням: "Чому ж її так хвалять?" Цікаво, що саме ця маска відповідає типу та всім критеріям для мого волосся - воно тонке та сухе. З цікавого можу додати, що з цієї серії догляду є для товстого волосся та нормального волосся.

Я вирішила ще трохи потестувати маску та додала трохи змін: почала наносити більше засобу (неекономно). Як виявилося - чудова маска! Вона має приємний аромат, робить волосся м'яким та не сухим протягом перших двох днів, дуже легко розчісується і відповідає всім моїм очікуванням. Я настільки в захваті, що замовила собі шампунь та сироватку з цієї серії. Особливі плюси, які я помітила на собі: моє волосся виглядає більш живим і м'яким, блиск я маю від будь-якої маски.

Недолік полягає в тому, щоб отримати всі плюси, потрібно багато засобу наносити на всю довжину волосся, що робить його використання дуже неекономним і дорогим. Тому якщо ви хочете спробувати, враховуйте, що баночка закінчиться швидше, і засобу мазати потрібно більше чим, наприклад я зазвичай звикла.

Дякую що дочитали мій пост!)